Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Klantenreviews

Haarverzorging

Shampoo
  • -20%
Klantenreviews

Haarverzorging

Shampoo
  • € 31,12 € 38,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 31,12 € 38,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze innovatieve reinigingspasta met textuur is ideaal voor mannen met fijn of dunner wordend haar. Deze shampoo absorbeert op milde wijze onzuiverheden van de hoofdhuid en geeft de hele dag lang een schoon gevoel. Het geeft body en tonus vanaf de wortels voor een verdikkend effect. Pure rassoul, een Marokkaanse vulkanische klei die traditioneel wordt gebruikt in het Hammam-ritueel, geeft een schoon gevoel aan hoofdhuid en haar. Tahitiaans zeewier, een duurzaam gekweekte microalg, wordt gecombineerd met een zaadoliederivaat om de vezel dichtheid te geven en breuk door borstelen te verminderen. Het haar ziet er versterkt, gezond, dikker en voller uit.
Gebruiksadvies
Breng het equivalent van een eetlepel aan op nat haar, de pasta schuimt onmiddellijk bij contact met water. Zachtjes in het haar masseren, de wortels optillen, emulgeren en grondig uitspoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
SUCROSE, MOROCCAN LAVA CLAY, AMMONIUM LAURYL SULFATE, AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, COCAMIDE MEA, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, HYDRATED SILICA, GLYCERYL CAPRYLATE/CAPRATE, PLANKTON EXTRACT, FRAGRANCE (PARFUM), PEG-2 DIMEADOWFOAMAMIDOETHYLMONIUM METHOSULFATE, PENTYLENE GLYCOL, HEXYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN, BENZYL BENZOATE
Inhoud
250 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?