Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Expert Cannabidiol Verjongende & Verstrakkende Oogcrème

Oogcontour
  • -20%
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Expert Cannabidiol Verjongende & Verstrakkende Oogcrème

Oogcontour
  • € 83,60 € 104,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 83,60 € 104,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een krachtige formule om de tere huid rond de ogen te verstevigen, te verhelderen en strakker te maken. De Symbiosis Expert Cannabidiol Verjongende & Verstrakkende Oogcrème strijkt fijne lijntjes glad en vermindert de zichtbaarheid van rimpels, waardoor veroudering van de huid wordt teruggedraaid. CBD is rijk aan antioxidanten en anti-veroudering eigenschappen en heeft tot doel verstopping van de poriën te voorkomen, terwijl het de huid regenereert en strakker maakt. Het helpt ook fijne lijntjes en rimpels te verminderen, waardoor de oogcontour verjongd, veerkrachtig en stralend is. Slangengif voedt en hydrateert de huid, terwijl het de huid verstevigt en fijne lijntjes en rimpels vermindert. Karitéboter, rijk aan antioxidanten, vitamine A en E, werkt als een verzachtend middel om de huid jong en soepel te houden, terwijl het de huid strakker maakt en de zichtbaarheid van rimpels en fijne lijnen vermindert.
Gebruiksadvies
Wist u dat? _Door na het aanbrengen van de crème, met uw ringvinger lichte druk uit te oefenen op uw ooghoek, verstevigt u de oogcontouren. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: Het is zeer belangrijk om het serum in een lichte tikbeweging met de ringvinger aan te brengen, die de minste druk uitoefent op het gevoelige gebied rondom de ogen. 1. U wilt het oogserum onder uw oog stippelen, van het binnenste naar het onderste ooglid bewegen en uitstrekken naar de buitenste ooghoek 2. Als de crème niet volledig in de huid is opgenomen, vervolg dan met zachte kloppende bewegingen met uw ringvinger zodat de crème dieper in de huid kan doordringen Bewaren op een koele, droge plek..
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), olus (vegetable) oil, isodecyl neopentanoate, polyglyceryl-6 distearate, glycerin, Butyrospermum Parkii (shea) butter, Cannabis Sativa seed oil, Undaria Pinnatifida (seaweed) extract, pullulan, jojoba esters, dipeptide diaminobutyroyl benzylamide diacetate, cyclopentasiloxane, dimethiconol, polyglyceryl-3 beeswax, cetyl alcohol, sodium polyacrylate, propylene glycol, benzyl salicylate, benzyl benzoate, coumarin, parfum (fragrance), ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 42090 (FD&C Blue 1).
Inhoud
10 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?