Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Antioxiderende Roos Radiance Serum

Serum
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Antioxiderende Roos Radiance Serum

Serum
  • € 122,50

Levering

  • € 122,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Een lichtgewicht serum dat de huid direct hydrateert en energie geeft, als perfecte voorbereiding op uw huidverzorgingsroutine. Dit Symbiosis Antioxiderende Roos Radiance Serum bevat krachtige ingrediënten zoals roos, hyaluronzuur en vitamine C die de natuurlijke huidvernieuwing en elasticiteit ondersteunen en de huid een zachte, bedauwde en stralende afwerking geven. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid, hydrateert en helpt onmiddellijk de zichtbaarheid van fijne lijnen, rimpels en slappe huid te verminderen. Roos scrubt dode huidcellen en onzuiverheden weg wat resulteert in een zachte, frisse en jeugdige huid. De lichtreflecterende eigenschappen verlichten de tere huid, verzachten onvolkomenheden en geven de huid een stralende teint. Vitamine C, rijk aan antioxidanten, heeft tot doel vrije radicalen te neutraliseren en helpt de vorming van fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Gebruiksadvies

Wist u dat? Hyaluronzuur is een krachtig hydraterend molecuul dat tot 1000 keer zijn gewicht aan water kan vasthouden. Hyaluronzuur komt van nature voor in de huid voorkomt, maar neemt na verloop van de tijd af, wat leidt tot een doffe, uitgedroogde huid. Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen: 1. Was het gezicht met lauw water voordat u het serum aanbrengt voor maximale absorptie. Daarna tonifiëren en scrubben. 2. Breng een paar druppels serum aan op een vochtige huid na het reinigen of maakt de huid vochtig met een alcoholvrije toner voor een snelle, diepe absorptie. Druk het serum in de huid met een open handpalm in plaats van met de vingertoppen zodat de actieve ingrediënten vrijkomen. 3. Wacht 2 tot 3 minuten om het serum volledig te laten absorberen alvorens te hydrateren met een crème. Bewaren op een koele, droge plek

Karakteristieken
Ingrediënten

Ingredients: aqua (water), betaine, sodium ascorbyl phosphate, propanediol, Rosa Hybrid flower extract, Hydrolyzed Candida saitoana extract, sodium hyaluronate, hydrolyzed glycosaminoglycans, glycerin, hydrolyzed jojoba esters, sodium phytate, ppg-26-buteth-26, peg-40 hydrogenated castor oil, xanthan gum, citric acid, propylene glycol, butylphenyl methylpropional, citronellol, hexyl cinnamal, parfum (fragrance), sodium benzoate, potassium sorbate, ethylhexylglycerin, phenoxyethanol, CI 19140 (FD&C Yellow No. 5), CI 17200 (D&C Red No. 33), CI 16035 (Red 40), CI 42090 (FD&C Blu No. 1).

Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?