Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Anti-Vervuiling Poriën Verfijnende Oog Primer-in-crème

Oogcontour
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Anti-Vervuiling Poriën Verfijnende Oog Primer-in-crème

Oogcontour
  • € 95,50

Levering

  • € 95,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
De revolutionaire oogprimer van Symbiosis zorgt voor een leeg canvas voor oogmake-up door te werken om een opeenhoping rond fijne lijntjes en rimpels te voorkomen door te helpen bij het gladmaken en verbeteren van het algehele uiterlijk van onvolkomenheden van de tere huid rond de ogen Hyaluronzuur dringt diep door in de huid, hydrateert en helpt onmiddellijk de tekens van imperfecties, fijne lijnen, rimpels en slappe huid te verminderen. Palmitinezuur is rijk aan antioxiderende eigenschappen en heeft tot doel de huid intensief te hydrateren en de huid glad te maken en te verzachten.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Het gebruik van te veel primer kan ervoor zorgen dat de foundation gaat klonteren. Meer dan een kleine hoeveelheid, ter grootte van een erwt of rozijn, is niet nodig om over het hele gezicht en de nek te verspreiden. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen - Was uw gezicht met bijzondere zorg rondom de ogen, met een zachte gezichtsreiniger 1. Breng een oogcrème aan en laat deze volledig intrekken en drogen voordat u de primer aanbrengt. Als de huid nog vochtig aanvoelt, wacht dan nog een paar minuten om de crème in te laten trekken. 2. Spuit een kleine hoeveelheid foundation, ter grootte van een erwt, op de achterkant van uw hand. 3. U wilt het oogserum onder uw oog stippelen, van het binnenste naar het onderste ooglid bewegen en uitstrekken naar de buitenste ooghoek. 4. Als de primer niet volledig in de huid is opgenomen, vervolg dan met zachte kloppende bewegingen met uw ringvinger zodat de primer dieper in de huid kan doordringen. . Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: Aqua (water), glycerin, c12-16 alcohols, sodium polyacrylate, dicaprylyl carbonate, boron nitride, coco-caprylate/caprate, sodium potassium aluminum silicate, palmitic acid, phenoxyethanol, sodium stearoyl glutamate, hydrogenated lecithin, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, ethylhexylglycerin, caprylyl glycol, isohexadecane, silicon dioxide, ci 77891 (titanium dioxide), tetrasodium glutamate diacetate, polysorbate 80, taraxacum officinale (dandelion) extract, sorbitan oleate, sodium hyaluronate, sodium hydroxide, tocopherol.
Inhoud
15 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?