GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

2 in 1 Oog & Wang Verstrakkende Herstellende Pads

Oogcontour
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

2 in 1 Oog & Wang Verstrakkende Herstellende Pads

Oogcontour
  • € 38,50

Levering

  • € 38,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Wek vermoeide ogen tot leven met de Symbiosis 2 in 1 Oog & Wang Verstrakkende Herstellende Pads. Deze set hydraterende maskers, verrijkt met collageen en hyaluronzuur, zorgen voor een gladde, stralend uitziende huid. Deze innovatieve set maakt gebruik van geavanceerde hydrogel-technologie om tekenen van veroudering en donkere kringen aan te pakken, en helpt de oogcontour fris, uitgerust, gehydrateerd, verlicht en zichtbaar jonger te maken. Collageen werkt als een belangrijke bouwsteen voor de elasticiteit van de huid en helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Hyaluronzuur dringt diep door in de huid, hydrateert en helpt onmiddellijk de tekens van fijne lijnen, rimpels, een slappe huid en kraaienpootjes te verminderen.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Deze collageen herstellende pads kunnen ook worden gebruikt om de rimpels aan de zijkant van uw mond te verminderen. Deze staan bekend als "marionetlijnen" en worden vaak veroorzaakt door een afbraak van collageen in de huid. Doe een hydrogel-pad in elke hoek van de mond voor een stralende lach. - De pads op de juiste manier aanbrengen- 1. Gebruik na het wassen van het gezicht een toner om de huid te kalmeren. 2. Haal de pads uit hun verpakking. 3. Strijk de pads voorzichtig glad zodat ze goed contact maken met de huid. 4. Verwijder de oogpads na 10-15 min. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: Aqua (Water), Glycerin, Chondrus Crispus Powder, Ceratonia Siliqua Gum, Potassium Chloride, Disodium Edta, Allantoin, Collagen, Sodium Hyaluronate, Ascorbic Acid, Aloe Yohjyu Matsu Ekisu, Phenoxyethanol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Oil, Euxyl® Pe 9010.
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?