Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking


Winter Welness – Tips voor een stralende huid, heel het jaar door.

Winter, dat betekent niet alleen meer kans op snotteren en dipjes, maar ook op een droge, doffe toestand van je huid. Maar geen paniek! Begin met een royale hoeveelheid voedende bodycrème en ontdek in deze blog de juiste lichaamsverzorgingstips om je huid een glow-boost te geven.

Het belang lichaamsverzorging

Focus jij je ook vooral op gezichtverzorging tijdens de winterse periode? Wel, weet dat ook de rest van je lichaam wat liefde en aandacht nodig heeft. Graag leggen we event uit wat je wint met een toegewijde winterse lichaamsverzorgingsroutine:

- Die winterse kou kan je huidbarrière flink verzwakken, waardoor je huid vatbaarder wordt voor irritaties. Gelukkig staat een stevige winterse huidverzorgingsroutine paraat om je huid een krachtige boost te geven, zodat je het hele jaar door kunt stralen van gezondheid en veerkracht!
- Verminderde Olieproductie: Koude vermindert de natuurlijke olieproductie van je huid, wat leidt tot ongewenste schilfering en droogheid op armen en benen. Smeren, smeren en nog eens smeren is een gepast advies ter preventie van roodheid, jeuk en ongemak.
Je huid is een gezondheidszaak. Slechte huidcondities kunnen invloed hebben op je algehele welzijn, je zelfvertrouwen beïnvloeden en leiden tot allerlei problemen. Hieronder enkele tips om de winter stralend door te komen:

1. Drink voldoende water, dat is essentieel voor winterse lichaamsverzorging. Moisturizers en body oliën zijn daarnaast cruciaal voor het behoud van een zachte, soepele huid.
2. Werk met laagjes. Brend een bodyserum aan vóór je moisturizer, dat versterkt de effectiviteit en hydratatie.
3. Kies voor producten die intensieve hydratatie en barrièreherstel bieden, deze zijn ideaal tijdens koudere maanden.
4. Bouw een routine in om de gezondheid van je huid te behouden, zodat deze het hele winterseizoen gelukkig en gevoed blijft.
5. Moisturizers zijn essentieel; ze overslaan in de winter doet meer kwaad dan goed.
6. UV-stralen nemen geen winterpauze; blijf je SPF-routine volgen om te beschermen tegen onzichtbare stralen

ApriL’s favorieten – Winter specials