GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

VERSTERK JE SCHOONHEID MET YSL LIBRE PARFUMS

Aandacht alle liefhebbers van luxe parfums! Ben je op zoek naar een geur die elegantie en sensualiteit belichaamt? Zoek niet verder dan de YSL Libre en YSL Libre L'Absolu Platine Eau de Parfum. Deze luxe geuren zijn de perfecte toevoeging aan elke parfumcollectie, waardoor je het vertrouwen en de verfijning krijgt die je nodig hebt om elke gelegenheid te overwinnen. Van de frisse en citrusachtige topnoten van bergamot en mandarijn tot de warme en betoverende basisnoten van amber en vanille, deze geuren zijn vakkundig vervaardigd met alleen de beste ingrediënten. Of je nu je klaarmaakt voor een avondje uit of gewoon elke dag mooi wilt voelen, de YSL Libre en YSL Libre L'Absolu Platine Eau de Parfum laten je je krachtig en fantastisch voelen. Ontdek vandaag nog de kracht van deze prachtige geuren!
Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum - Damesgeur Een unieke, vrouwelijke damesgeur met bloemige geurnoten Schreeuw om vrijheid met een parfum als YSL Libre Eau de Parfum. Deze damesparfum bevat sensuele oranjebloesem en bloemige lavendel voor de vrouw die volop leeft. Een geur die lang blijft aanhouden en waar vrouwen hun vrijheid optimaal kunnen beleven. Zonder compromissen. Zonder limieten! YSL Libre Eau de Parfum is de geur van een sterke, stoutmoedige en vrije vrouw die experimenteert met haar vrijheid.
Libre Eau de Parfum is gehuld in een luxueuze flacon. De Cassandre, het iconische logo van het merk, is als een juweel om de fles gedrappeerd. De hals bestaat uit een opeenstapeling van slanke gouden kettingen en afgemaakt met een schuine zwarte dop. Een asymmetrisch couture statement.
Stap in de wereld van betovering en ontgrendel je ware schoonheid met YSL Libre Eau de Parfum. Met zijn betoverende bloemige noten is deze geur de perfecte keuze voor wie zijn sensualiteit en vrouwelijkheid wil tonen. Maak deel uit van de rangen van tovenaressen door te kiezen voor YSL Libre Eau de Parfum, een geur die niet alleen krachtig aanvoelt maar ook hoofden doet draaien waar je ook gaat. Met topnoten van mandarijn en essentie van neroli biedt deze parfum een verfrissende en fruitige touch aan je dagelijkse routine. Het hart van de geur bevat een onweerstaanbare mix van lavendel en oranjebloesem die de zintuigen zeker zal bekoren en een blijvende indruk zal achterlaten. En met een basis van cederhout en muskus voegt YSL Libre Eau de Parfum een warme en verleidelijke touch toe aan je persoonlijkheid, waardoor je je de hele dag zelfverzekerd en sexy voelt. Ervaar de magie van YSL Libre Eau de Parfum en laat je schoonheid in de schijnwerpers staan. Haast je en koop vandaag nog je fles!
Ontdek Yves Saint Laurent Libre L’Absolu Platine De iconische bloemige geur van Libre is nu beschikbaar in een absolute intensiteit. Libre L’Absolu Platine is het nieuwe vrouwelijke parfum van Yves Saint Laurent. De brandende sensualiteit van oranjebloesem uit Marokko en de bloemige akkoorden van Diva-lavendel uit Frankrijk vermengen perfect met een nieuw exclusief en verslavend sensueel wit lavendelakkoord. Libre L’absolu platine is hierdoor een clash tussen het vuur en het ijs. Laat je verleiden door de luxueuze geur van Libre L’Absolu Platine en ervaar de absolute vrijheid. Exclusiever dan ooit.
Nieuwe iconische flacon Ontdek de iconische flacon van Libre nu in een eigentijdse en luxueuze couture creatie. De flacon is een manifest van twee exclusieve materialen: goud en platina. Het oversized gouden Cassandre-logo dat in het glas verwerkt is, is nu voorzien van een kostbare platina-lak aan de binnenkant van de flacon. De schuine zwarte dop maakt het geheel af en voegt een sensuele couture asymmetrie toe aan de absolute stoerheid van deze nieuwe zilveren spiegel- en metalen fles. Het is de ultieme it-juwelenfles van Libre, een couture kunstwerk dat je voor altijd wilt bewaren. Een clash tussen vuur en ijs.
De YSL Libre L'Absolu Platine Eau de Parfum is een luxe geur die natuurlijke schoonheid versterkt en lekker ruikt. De olfactorische familie is Amber en de geur heeft frisse topnoten van Bergamot en Mandarin en bloemige hartnoten van witte lavendel en oranDe YSL Libre L'Absolu Platine Eau de Parfum is een luxe geur die natuurlijke schoonheid versterkt en lekker ruikt. De olfactorische familie is Amber en de geur heeft frisse topnoten van Bergamot en Mandarin en bloemige hartnoten van witte lavendel en oranjebloesem. De basisnoten van Amber en Vanille zorgen voor een uniek karakter en de geur blijft de hele dag hangen. De hoogwaardige ingrediënten maken deze geur geschikt voor iedereen die elegantie en gratie wil uitstralen, of het nu voor een avondje uit is of voor dagelijks gebruik.