GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
THIERRY MUGLER
Klantenreviews

Mugler Angel Nova

EAU DE PARFUM
Marque
THIERRY MUGLER
Klantenreviews

Mugler Angel Nova

EAU DE PARFUM
  • € 117,90

Levering

  • € 117,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Mugler Angel Nova Eau de Parfum 100ml Refill - Damesgeur Mugler’s enerverende en zoete damesgeur met veel spirit Angel Nova is een floraal fruitige en houtachtige Eau de Parfum. De geur is verkrijgbaar in deze navulflacon van 100ml, zodat je je favoriete geur nooit hoeft te missen. Mugler Angel Nova Eau de Parfum is een betoverende geur, ontstaan uit de fascinerende fusie van een fruitige lekkernij. Een exclusieve Mugler-roos met levendige en moderne houtsoorten. Met Angel Nova werpt Mugler bijna dertig jaar na de creatie van Angel een nieuw licht op zijn iconisch parfum en de vrouw die het belichaamt. De damesgeur omarmt waarden als kracht, vrouwelijkheid, buitengewoonheid, creativiteit en verbeelding. Ontdek Angel Nova Eau de Parfum van Mugler Geurfamilie: Bloemig & fruitig Enerverend & zoet Topnoten: Framboos & lychee Hartnoten: Dubbele extractie van roos Basisnoot: Akigalahout & benzoë Beleef de fantasiewereld van Angel Nova Stap in de fantasiewereld door het fruitige en citrusachtige bloemenkarakter van Angel Nova. De stralende ontmoeting van plezier en zelfbevestiging bestaat uit 3 facetten. Wonderlijk facet: de overdosis framboos geeft leven en kleur aan het parfum. Een lekkernij gecombineerd met lychee noten voor een zoete, fruitige verslaving. Onmogelijk om niet te blozen van plezier Super facet: de combinatie van natuur en innovatie voor een absolute vrouwelijkheid. De damascena roos wordt hier gesublimeerd door een dubbele extractie om een natuurlijke, bedwelmende roos te bekomen, vermengd met een getextureerde en sensuele Mugler-roos Krachtig facet: een houtachtige structuur van akigalahout en benzoë voor duidelijk contrast en karakter. Het vibrerende akigalahout vermengt zich met de omhullende, betoverende benzoë, wat de geur kracht en présence geeft De stervormige flacon is heruitgevonden om te herrijzen, net als de vrouw Angel Nova die zeker is van haar macht op de realiteit. Mugler werd navulbaar geboren in 1992. Dankzij de Mugler-navullingen kan de kostbare Angel flacon overal bijgevuld worden en voor een duurzamere luxe zorgen. Vul je fles overal bij: in de winkel met de Mugler Fountain of thuis met de unieke navulflessen.
Gebruiksadvies
De flacon hervullen Ga voor duurzame luxe door de Angel flacon bij te vullen met deze navulling. Verwijder de dop en schroef het pompje los. Draai de navulling op de flacon om deze bij te vullen zonder een druppel te verliezen. Wacht tot de navulling automatisch stopt en draai hem dan van de flacon af. Schroef de pomp en de dop weer vast.
Karakteristieken
Ingrediënten
2042048 04 - ALCOHOL ● PARFUM / FRAGRANCE ● AQUA / WATER / EAU ● LINALOOL ● LIMONENE ● GERANIOL ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● CITRONELLOL ● COUMARIN ● CITRAL ● ANISE ALCOHO “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
100 ML
Geur
Framboos & lychee;Hartnoten: Dubbele extractie van roos; Akigalahout & benzoë
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?