GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Doux Pureté

Shampoo
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Doux Pureté

Shampoo
  • € 70,50

Levering

  • € 70,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Zachte en zuiverende formule, verrijkt met Java-theeextract. Reinigt op milde wijze en heeft een verfrissend effect op de hoofdhuid. Deze shampoo verwijdert direct onzuiverheden, sebum en resten van stylingproducten uit het haar heeft een subtiele, frisse geur.<br><br>De hoofdhuid ‘ademt’ weer. Het haar is opgefrist, luchtig en heeft meer volume, glans en levenskracht.

Gebruiksadvies

Een kleine hoeveelheid aanbrengen op nat haar. In de hoofdhuid en over de hele lengte van het haar masseren van de wortel tot de punt. Water toevoegen om het product te laten schuimen. Zorgvuldig uitspoelen.

Karakteristieken
Ingrediënten

"Alpha Bisabolol van natuurlijke oorsprong: kalmeert<br><br>Zuiverend en  oxygenerend complex: Javathee-extract,  Etherische rozemarijn-olie, Etherische olie van exotische verbena, Mineralen (zink, magnesium, koper): zuiverend en bevordert de oxygenatie van de hoofdhuid<br><br>Vitamine E-acetaat: antioxidant*<br><br>Katoenproteïnen: bouwt de eiwitstructuur van het haar opnieuw op<br><br>Pro-vitamine B5: versterkt de haarvezel en geeft glans en soepelheid aan het haar<br><br>

*In vitro getest"

Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?