Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Antipelliculaire Apaisant

Haarverzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Soin Lavant Antipelliculaire Apaisant

Haarverzorging
  • € 70,50

Levering

  • € 70,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Kalmerende formule met salie-extract. Reinigt mild, herstelt het evenwicht en zuivert de hoofdhuid. De shampoo is de eerste stap van het kalmerende antiroosritueel. Combineer de shampoo met de Cure Antipelliculaire Apaisante om de onderliggende factoren die roos en een ongemakkelijk gevoel veroorzaken aan te pakken. Het haar blijft ook na de behandeling* beschermd tegen roos. Pluspunt: Verzorgt de haarvezels om het haar te herstellen en sterker te maken en maakt het haar zacht dankzij katoenproteïnen en provitamine B5. *Het aanhoudende effect werd getest tot drie maanden bij gebruik van de Soin Lavant Antipelliculaire Apaisant in combinatie met de Cure Antipelliculaire Apaisante.
Gebruiksadvies
Intensief Evenwichtsherstellend Complex: salie-extract, selderijzaadextract, essentiële olie van exotische verbena, piroctone olamine, alfabisabolol Herstelt het evenwicht van de hoofdhuid. Zuivert de hoofdhuid en houdt deze fris en schoon. Blijvende doeltreffendheid doordat het effect lang aanhoudt*. Verlicht irritatie van de hoofdhuid. Beschermt de hoofdhuid tegen ongemak (een warm gevoel, jeuk en een stekend gevoel). Hoofdingrediënten voor mooi haar Katoenproteïnen: bouwen de eiwitstructuur van het haar opnieuw op. Provitamine B5: maakt de haarvezels sterker. Maakt het haar zachter en glanzender. Geeft het haar meer volume. *Het aanhoudende effect is getest tot drie maanden bij gebruik van de Soin Lavant Antipelliculaire Apaisant in combinatie met de Cure Antipelliculaire Apaisante “
Karakteristieken
Ingrediënten
Een kleine hoeveelheid aanbrengen op nat haar. In de hoofdhuid en over de hele lengte van het haar masseren van de wortel tot de punt. Water toevoegen om het product te laten schuimen. Grondig uitspoelen. Voor een optimaal resultaat 3 minuten laten intrekken. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen. Sulfaatvrije formule.
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?