Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sérum Intensif aux Résines Tropicales

Serum
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sérum Intensif aux Résines Tropicales

Serum
  • € 152,90

Levering

  • € 152,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Sérum Intensif bevat een sterke concentratie zuiverende werkstoffen en heeft een zichtbare en bewezen doeltreffende werking: - de huid wordt intensief gezuiverd en glimt aanzienlijk minder (extracten van Benzoë, Javathee, Bardaan en Moerasspirea). - verstopte poriën worden geopend en de huidstructuur wordt verfijnd (Salicylzuur). - onzuiverheden worden zichtbaar verminderd dankzij de kalmerende eigenschappen van Mirre- en Wierookextracten en D-Panthenol. Het evenwicht in de huid wordt hersteld en de huidkwaliteit wordt duidelijk verbeterd. Na 7 dagen zijn onzuiverheden significant verminderd. Niet-comedogeen. Bij dagelijks en gecombineerd gebruik van deze huidverzorgingslijn wordt de huidkwaliteit aanzienlijk verbeterd.
Gebruiksadvies
's Ochtends en 's avonds na het reinigen aanbrengen op de delen van het gezicht die glimmen en/of onzuiverheden vertonen. Kan ook als noodbehandeling worden aangebracht op afzonderlijke onzuiverheden.
Karakteristieken
Ingrediënten
Mirre- en Wierookextracten: kalmerende werking; Benzoë-extract: zuivert de huid intensief; Bardaanextract: zuivert en herstelt het evenwicht; Moerasspirea-extract: herstelt het evenwicht; Javathee-extract: vermindert de talgproductie; Salicylzuur: exfoliërende en kalmerende werking; D-Panthenol: hydraterende en kalmerende werking
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?