GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Rouge Shine

Lippenstift
  • Nieuw
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Phyto-Rouge Shine

Lippenstift
  • € 46,90

Levering

  • € 46,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Phyto-Rouge Shine is een nieuwe generatie verzorgende lippenstift met glanzend effect: De perfecte combinatie tussen de glans van een gloss, het comfort van een balsem en de kleurbasis van een lippenstift.

Dankzij het Hydrobooster-complex met microbolletjes hyaluronzuur en konjacglucomannaan zien de lippen er direct voller en gladder uit. Bij langdurig gebruik worden de lippen gevoed, zacht en beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
De volle textuur versmelt bij aanraking met de lippen en biedt een gevoel van ongekend comfort en een prachtig glanzend effect.
De lippen krijgen een intense glans en een natuurlijk stralende look – zonder aan transparantie te verliezen. Het fijne laagje kleur wordt bij herhaaldelijke toepassing intenser, zodat u de dekking kunt aanpassen naar uw wens.
De lippenstift is verkrijgbaar in een palet van 12 stralende, eenvoudig te dragen tinten, van nude beige tot gedurfd cranberry en in 2 finishes: glanzend en iriserend.
In een stijlvolle, luxe huls met witte en gouden zebrastrepen, in lijn met de overige Phyto-Rouge-producten.
Verkrijgbaar in een hervulbaar formaat.

Hoe kan ik de lippenstift navullen?
De navulling wordt in de basis van de huls vastgeklikt. Verwijder het bovenste gedeelte van de lippenstift door deze omhoog te trekken en klik de nieuwe navulling vast.

Gebruiksadvies
Breng de lippenstift rechtstreeks aan op de lippen of gebruik een kwastje. U kunt de dekking naar keuze aanpassen: één enkele applicatie op de lippen voor een lichte kleur en een fijn laagje glans, of meerdere applicaties voor een intensere kleur en glans.
Karakteristieken
Ingrediënten
POLYBUTENE, DIISOSTEARYL MALATE, VP/HEXADECENE COPOLYMER, HYDROGENATED POLYISOBUTENE, POLYETHYLENE, MICROCRYSTALLINE WAX/CIRE MICROCRISTALLINE (CERA MICROCRISTALLINA), ETHYLHEXYL PALMITATE, MORINGA OLEIFERA SEED OIL, TOCOPHERYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SODIUM HYALURONATE, PADINA PAVONICA THALLUS EXTRACT, GLUCOMANNAN, DICALCIUM PHOSPHATE, TRIHYDROXYSTEARIN, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, ALUMINUM CALCIUM SODIUM SILICATE, CALCIUM TITANIUM BOROSILICATE, ALUMINA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, SILICA, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, ETHYL VANILLIN, PARFUM/FRAGRANCE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, IRON OXIDES (CI 77491, CI 77492), TITANIUM DIOXIDE (CI 77891), RED 7 LAKE (CI 15850), MICA, BLUE 1 LAKE (CI 42090), YELLOW 5 LAKE (CI 19140). IL#1A

De ingrediëntenlijst van Sisley & Hair Rituel by Sisley producten wordt regelmatig bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de verpakking voordat u het product gebruikt.
Inhoud
3 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?