Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Purifiant Avant-Shampoing à l'Argile Blanche

Haarspray
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Masque Purifiant Avant-Shampoing à l'Argile Blanche

Haarspray
  • € 85,90

Levering

  • € 85,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Masque Purifiant Avant-Shampoing à l'Argile Blanche ‘reset’ het haar door vervuiling en onzuiverheden op de hoofdhuid en in het haar te absorberen en verwijderen. Verzacht het ongemakkelijke gevoel. Een frisse geur met een actieve kern van natuurlijke oorsprong. De lichte textuur biedt een direct gevoel van frisheid. Zachte textuur die de gevoelige hoofdhuid respecteert en onzuiverheden en ophopingen absorbeert als vloeipapier.
Gebruiksadvies
Breng de verzorging met behulp van het mondstuk streng voor streng aan op de droge hoofdhuid en het haar. Masseer het masker in de hoofdhuid en laat tien minuten inwerken. Spoel het haar zorgvuldig uit en was het met shampoo. Contact met de ogen vermijden.
Karakteristieken
Ingrediënten
Witte klei: absorbeert overtollige talg. Opent de poriën en verwijdert onzuiverheden en vervuiling. Verwijdert ongewenste geuren; Javathee-extract: herstelt het evenwicht van de hoofdhuid;Selderijzaadextract: zuivert; Vitamine-E-acetaat: antioxidant;Artisjokbladextract: antioxiderende eigenschappen. Voorkomt het verlies van glans en zachtheid;Alfa-bisabolol van natuurlijke oorsprong: kalmeert de hoofdhuid;Katoenzaadextract: herstructurerende eigenschappen;Provitamine B5: versterkt de haarvezel, creëert volume. Houdt het haar zacht, glanzend en soepel.
Inhoud
200 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?