Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Lotion Purifiante Équilibrante aux Résines Tropicales

Gezichtslotion
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Lotion Purifiante Équilibrante aux Résines Tropicales

Gezichtslotion
  • € 67,12 € 83,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 67,12 € 83,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Lotion Purifiante Équilibrante is een echte 3-in-1 huidverzorgingslotion die de huid zuivert, vernieuwt en verzacht: - maakt imperfecties minder zichtbaar en gaat het glimmen van de huid tegen (extract van Benzoë en Javathee). - verbetert de kwaliteit van de huid aanzienlijk: onzuiverheden worden geëlimineerd, de poriën worden vernauwd, de huidstructuur wordt verfijnd en de teint wordt frisser en straalt weer (Salicylzuur, Extract van Vrouwenmantelblaadjes). - vermindert roodheid als gevolg van imperfecties (combinatie van D-panthenol en extract van Wierook en Mirre). De intensief gezuiverde huid is weer in balans en voelt zacht en comfortabel aan. De teint is helderder en matter. Niet-comedogeen. Bij dagelijks en gecombineerd gebruik van deze huidverzorgingslijn wordt de huidkwaliteit aanzienlijk verbeterd.
Gebruiksadvies
Breng de lotion 's ochtends en 's avonds aan op de huid van het gezicht en de hals nadat u deze heeft gereinigd met Gel Doux Nettoyant aux Résines Tropicales. Gebruik een wattenschijfje om desgewenst specifieke zones met veel imperfecties te behandelen of breng de lotion op het hele gezicht aan.
Karakteristieken
Ingrediënten
Mirre- en Wierookextracten: kalmerende werking;Benzoë-extract: zuivert de huid intensief;D-Panthenol: hydraterende en kalmerende werking;Javathee-extract: vermindert de talgproductie;Salicylzuur: exfoliërende en kalmerende werking;Extract van Vrouwenmantelblaadjes: maakt de huidstructuur gladder dankzij de adstringerende eigenschappen
Inhoud
125 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?