Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Le Spray Volume Corps & Densité

Haarspray
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Le Spray Volume Corps & Densité

Haarspray
  • € 80,90

Levering

  • € 80,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Le Spray Volume - Corps & Densité ondersteunt het haar direct vanaf de wortel en verbetert de textuur en dichtheid voor een langdurig liftend effect. Laat het haar heerlijk ruiken. Lichte textuur die het haar niet plakkerig maakt. Bestand tegen vocht. Gebruiken op vochtig haar vóór het föhnen of in model brengen. Op 20 cm van het haar op de bovenkant, op de achterkant en aan iedere zijkant verstuiven om het haar te liften. Ook te gebruiken op droog haar om het bij te werken. Niet uitspoelen.
Gebruiksadvies
Gebruiken op vochtig haar vóór het föhnen of in model brengen. Op 20 cm van het haar op de bovenkant, op de achterkant en aan iedere zijkant verstuiven om het haar te liften. Ook te gebruiken op droog haar om het bij te werken. Niet uitspoelen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Gom van wierookboom: geeft het haar textuur en omhult het haar, ondersteunt vanaf de wortel voor een liftend effect;Volumegevend hars: zorgt direct en langdurig voor meer volume;Proteïnen uit rijstzemelen: voor een intens en langdurig volume-effect;Provitamine B5: verstevigt het haar en verbetert de glans
Inhoud
150 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?