Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Le Baume Restructurant Nourrissant pour les longueurs et les pointes

Haarspray
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Le Baume Restructurant Nourrissant pour les longueurs et les pointes

Haarspray
  • € 83,60 € 104,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 83,60 € 104,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Baume Avant-Shampooing Nourrissant Profond voor beschadigd, droog en broos haar. Dankzij de weelderige mix van botanische oliën werkt deze balsem in op de haarvezel om deze intensief te voeden, te herstellen en te herstructureren.
Gebruiksadvies
Eén keer per week aanbrengen op droog haar en verdelen over de lengtes en puntjes, met name op de beschadigde delen. Laat het product goed intrekken: - gedurende de nacht voor intens herstel - gedurende 30 minuten voor een snelle, voedende werking Maak het haar nat en breng daarna shampoo aan.
Karakteristieken
Ingrediënten
18-MEA-analoog: dringt door in de beschadigde delen van de haarvezels, versterkt de beschermende barrière van het haar en herstelt het optimaal. Ceramide-analoog: ‘opvullend’ hoofdingrediënt dat de interne lipidenstructuur verstevigt en het haar sterker maakt. Het haar wordt geherstructureerd om breuk en gespleten puntjes te voorkomen karitéolie: strijkt de haarvezels glad, laat het haar glanzen, voedt en hydrateert het haar macadamiaolie: voedt, verzacht en revitaliseert droog en beschadigd haar en beschermt het tegen droogte babassu-olie: voedt het haar zonder het te verzwaren moringaolie: vult de lipiden in het haar aan, omhult de haarvezels en strijkt droog en beschadigd haar glad spireazaadolie: beperkt dehydratatie, omhult droog en beschadigd haar, laat het haar glanzen en ontklit het. Door het gebruik van plantaardige oliën kan de balsem er mettertijd anders gaan uitzien. Dit doet echter geen afbreuk aan de werking van het product. Bewaren op kamertemperatuur. Bekijk alle ingrediënten
Inhoud
125 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?