Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

La Crème 230

Haarverzorging
  • -20%
Marque
SISLEY
Klantenreviews

La Crème 230

Haarverzorging
  • € 67,12 € 83,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 67,12 € 83,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een verzorgende haarcrème die niet uitgespoeld hoeft te worden, verrijkt met kostbare essentiële oliën en het 230 Complex dat door hitte geactiveerd wordt. Herstelt, voedt en ontklit het haar. Beschermt de haarvezels tegen de hitte van stylingapparaten tot 450°F/230°C.
Gebruiksadvies
Het 230 Complex: nieuwe, thermo-actieve technologie op basis van twee ionische polymeren. Dit krachtige complex wordt door hitte geactiveerd en vormt een microgel die het haar mooier maakt door de haarschubben te sluiten en haarbreuk op te vullen. Derivaat van suikerriet: omhult het haar met een onzichtbare en ultra-lichte beschermlaag die het haar gehydrateerd houdt. Camelia- en moringa-oliën, katoenproteïnen: de kostbare essentiële oliën voeden en verzachten het haar, terwijl de katoenproteïnen het versterken.
Karakteristieken
Ingrediënten
Als styling- of gladmakende crème: Breng vóór het stylen met stylingapparaten aan op vochtig of droog haar, over de lengte van het haar en op de punten. Als leave-in conditioner: Breng aan op droog haar, over de lengte van het haar en op de punten.
Inhoud
150 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?