Gratis Levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Crème pour le Cou Formule Enrichie

Lichaamsverzorging
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Crème pour le Cou Formule Enrichie

Lichaamsverzorging
  • € 152,90

Levering

  • € 152,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze nieuwe formule komt tegemoet aan de specifieke wensen van alle vrouwen die hun gezichtscontouren beter willen definiëren en hun hals willen verfijnen en verstevigen, omdat deze dikker wordt naarmate we ouder worden. Om de huid op deze kwetsbare zone jong en mooi te houden, gaat deze verzorging op vier belangrijke fronten huidveroudering tegen. 1. Direct "liftend" gevoel Haverkorrelextract is een "3D" stimulerende werkstof die direct een "liftend" gevoel teweegbrengt. 2. Intensief verstevigende werking Extract van Sojavezels. 3. Ongekend verfijnende werking Cafeïne met Roodalg en extracten van Paardenkastanje. 4. Hydraterende en voedende werking De huid is onmiddellijk gladder; rimpels worden vervaagd. Fijne lijntjes worden gladgestreken. Naarmate het product langer gebruikt wordt, wordt de huid steviger, wordt de hals verfijnder en worden de gezichtscontouren beter gedefinieerd, alsof ze geremodelleerd zijn. Een fijne, rijke en niet-vette textuur die langdurig in de hals kan worden gemasseerd. Niet-comedogeen.
Gebruiksadvies
Gedurende 2 maanden tweemaal daags aanbrengen als een intensief huidverzorgingsprogramma of één keer per dag als onderdeel van uw dagelijkse schoonheidsritueel. Aanbrengen 1. STIMULEREN Verdeel een kleine hoeveelheid product over beide handen. Breng de crème met de rechterhand in cirkelbewegingen aan op de linkerzijde van de hals. Herhaal deze cirkelbewegingen met de linkerhand op de rechterzijde van de hals. 2. VERSTEVIGEN Plaats beide handen onderaan de hals en beweeg ze met een gladstrijkende beweging omhoog naar de achterzijde van de hals. Herhaal deze beweging 3 keer. 3. REMODELLEREN / VERFIJNEN Maak afwisselend met de rechterhand (van links naar rechts) en linkerhand (van rechts naar links) strijkbewegingen onder de kin en langs de kaaklijn. Herhaal iedere beweging 3 keer.
Karakteristieken
Ingrediënten
Haverkorrelextract: “liftend” gevoel; Ratanhia-extract: adstringerende eigenschappen, versterkt het verstrakkende effect; Extract van Vrouwenmantel: adstringerende eigenschappen, versterkt het verstrakkende effect; Extract van Sojavezels: gaat huidverslapping tegen; Roodalgextract en Cafeïne: afslankende werkstoffen; Extract van Paardenkastanje: verbetert de tonus; Vitamine E-acetaat: beschermt tegen oxidatieve stress; Karitéboter: voedt, kalmeert, herstelt, verzacht en beschermt; Zonnebloemolie: voedt, verzacht, revitaliseert; Glycerine van plantaardige oorsprong: voedt verzacht en revitaliseert; D-Panthenol: hydrateert en verzacht.
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Onze cadeauverpakkingen
🎁 Ontdek een extra vleugje magie met onze gratis cadeauverpakkingen bij ApriL Beauty!
Omdat elk cadeau zorgvuldig moet worden ingepakt, bieden we u deze delicate aandacht om uw aankopen te verfraaien.
Laat ons voor de details zorgen terwijl u zich richt op het plezier van geven.
Bij ApriL Beauty begint het perfecte cadeau al bij de verpakking. 🌟
Nog iets vergeten ?