Gratis Levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

Self-gifting bij ApriL

I can buy myself floweeeers…

Self-gifting is een geweldige manier om jezelf in de watten te leggen, bepaalde verwezelijkingen te vieren of gewoon aan zelfzorg te doen. Self-gifting heeft, als je het ons vraagt, geen échte reden nodig buiten iets leuks doen voor jezelf. We helpen je op deze pagina alvast op weg met enkele leuke ideetjes en inspiratie.

Self-gift ideetjes

Een fancy kaarsenset kan zeker een warme en ontspannen sfeer creëren, perfect voor wat zelfverwennerij. Een luxe bubbelbad met heerlijk badschuim en badzouten biedt ook een geweldige manier om te ontspannen en tot rust te komen na een lange dag. En natuurlijk, het opbouwen van een ideale beauty of skincare routine is een prachtige vorm van zelfzorg.

Onthoud dat self-gifting draait om het verwennen van jezelf zonder enige druk of beperking. Er zijn geen "moetes" of limieten, zolang het maar iets is dat je plezier geeft en je een goed gevoel geeft. Dus, of het nu gaat om ontspanning, huidverzorging, of gewoon iets waar je echt van houdt, het belangrijkste is dat het bijdraagt aan jouw welzijn. Genieten maar! 

Self-gifting en zelfzorg, twee handen op één buik


Het concept van self-gifting heeft zijn wortels in de zelfzorgbeweging, die de nadruk legt op het zorgen voor jezelf als een vorm van preventieve gezondheid en welzijn. Self-gifting kan worden gezien als een vorm van zelfzorg omdat het gaat om jezelf te behandelen met respect en zorgzaamheid. Het kan ook helpen om het gevoel van eigenwaarde te vergroten, stress te verlichten en het algehele welzijn te bevorderen. Het idee van self-gifting heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen als een manier om de drukte van het moderne leven tegen te gaan en om prioriteit te geven aan het eigen geluk en welzijn. 💆‍️🏻‍️🥂


De favorieten van ApriL voor self-gifting


Spa-inspired gifts like face masks, bath bombs, or scented candles.

Deze cadeaus kunnen je helpen ontspannen en ontstressen, geniet ervan!