GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
PRADA
Klantenreviews

Candy

EAU DE PARFUM
Marque
PRADA
Klantenreviews

Candy

EAU DE PARFUM
  • € 99,50

Levering

  • € 99,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Prada Candy, een Eau de Parfum die onmogelijk te negeren is. Zijn verpakking is stoutmoedig, onconventioneel en pop, maar luxueuze materialen maken het gesofisticeerd en tijdloos.

Prada Candy Eau de Parfum is een damesgeur met een vernieuwende olfactorische balans, combineert uitzonderlijke ingrediënten van hoge kwaliteiten in excessieve proporties. Deze Eau de Parfum die versterkt is door witte muskus, waarbij nobele benzoë samen komt met moderne karamel akkoorden om deze Prada geur een unieke signatuur te geven.
Gebruiksadvies
Voor de meest intense parfumering die alle facetten van Prada Candy Eau de Parfum tot zijn recht brengt rechtstreeks verstuiven op de warmste delen van de huid (hals en polsen) of rechtstreeks aanbrengen op je kledij. Voor een langdurige parfumering die d
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT. - PARFUM (FRAGRANCE) - AQUA (WATER) - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - BENZOPHENONE-3 - LINALOOL - ALPHA-ISOMETHYL IONONE - BHT - BENZYL BENZOATE - HYDROXYCITRONELLAL - COUMARIN - ISOEUGENOL - LIMONENE - BENZYL ALCOHOL - CI 14700 (RED 4)
Inhoud
50 ML
Geurfamillie
Oriëntaals
Geur
Een cocktail van Muskus: een tijdloze muskus omhult de Benzoë en Karamel noten, deze onthullen een oneerbiedige combinatie die de conventie tart. De zijdezachte en poederige textuur van de muskus brengt een gesofisticeerd en elegant karakter naar de geur.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?