Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

Nieuw: BOSS Bottled Elixir


Vind je innerlijke licht met BOSS Bottled Elixir, een nieuwe interpretatie van moderne mannelijkheid. Deze zelfverzekerde, zeer geconcentreerde amberachtige en houtachtige geur voor mannen bevat warme topnoten van wierook, een verleidelijk hart van vetiver en een basis van cederhoutessence.

Ontdek BOSS The Scent             

BOSS The Scent for Him is dé verleidelijke geur voor mannen uit de collectie parfums van BOSS. Een onweerstaanbaar parfum dat een blijvende indruk achterlaat. BOSS The Scent for Her is geïnspireerd door onweerstaanbare aantrekkingskracht: een luxe en sensueel parfum ontworpen om de verborgen verleiding van de vrouw met allure tot bloei te laten komen.

Ontdek BOSS Alive             

What makes you feel ALIVE? Elke vrouw heeft haar eigen antwoord. Geïnspireerd door het leven ten volle te leven en je eigen weg te vinden, stelt BOSS Alive vrouwen in staat om hun weg naar succes te vinden. Eigentijds en zelfverzekerd, met een mix van zachte en gedurfde noten, laat de BOSS Alive geur een spoor van positieve energie achter.

Ontdek HUGO             

De geur HUGO Man is voor mannen die hun leven op hun eigen voorwaarden willen leiden. Ze zijn echte originals, die van mening zijn dat regels er zijn om overtreden te worden en dat elke man zijn potentieel zoveel mogelijk moet benutten.