Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer

Teint correctie
  • -20%
Marque
LANCOME
Klantenreviews

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer

Teint correctie
  • € 28,40 € 35,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 28,40 € 35,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Ontdek Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer van Lancôme

- Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer van Lancôme Ontdek de nieuwe Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer, een innovatief corrigerend serum voor een natuurlijke, stralende teint. Deze foundation heeft een medium opbouwende dekking voor een gezonde gloed en is speciaal ontwikkeld om donkere kringen te camoufleren, imperfecties te vervagen, de ogen en het gezicht te liften en de wenkbrauwen, neus en lippen op natuurlijke wijze te verhelderen en te accentueren.

De formule wordt geactiveerd door een krachtig serum dat voor 81% uit huidverzorgende ingrediënten bestaat. De huid blijft tot 24 uur gehydrateerd en stralend. De foundation is verkrijgbaar in 24 tinten, perfect te combineren met Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Foundation voor een complete routine en een natuurlijke gloed.


Stralende resultaten

24-uur hydratatie: een serum voor onmiddellijke, langdurige hydratatie die de huid zichtbaar verbetert.

Een stralende, frisse en gezonde teint: vervaagt onmiddellijk onvolkomenheden en creëert een natuurlijke gloed voor een frisse, gehydrateerde look.

Een lichte textuur: als een ultrafijne natuurlijke sluier die perfect versmelt met de huid voor een onzichtbare, stralende dekking.

24 aanpasbare medium tinten: voor een egale, frisse, gezond uitziende teint, ongeacht je huidtype of teint.

Rijke, voedende ingrediënten

Teint Idole Ultra Wear Care & Glow Serum Concealer is verrijkt met een krachtige combinatie van ingrediënten die ontworpen zijn om de huid te voeden, waaronder hyaluronzuur voor onmiddellijke hydratatie en 100x zijn gewicht in waterretentie voor een gehydrateerde, vollere huid. Het bevat ook ceramiden om de huid te versterken en te hydrateren, yuzu-extract om de huid energie te geven en voller te maken, en peptiden om collageen te ondersteunen voor een gladmakend en beschermend effect. Het resultaat is een anti-aging effect.

Gebruiksadvies

Gebruik de comfortabele ronde kant van de applicator om donkere gebieden en kringen te vervagen, te camoufleren en te accentueren. Gebruik de spitse kant om het product gericht aan te brengen en natuurlijk te accentueren waar nodig.

Gebruik de puntige kant voor precieze belijning voor een natuurlijk gelift oogeffect."

Karakteristieken
Ingrediënten

G994072 - INGREDIËNTEN: AQUA / WATER / EAU - COCO-CAPRYLATE/CAPRATE - GEHYDROGENEERD POLYISOBUTEEN - GLYCERINE - PROPANEDIOL - PROPYLEENGLYCOL - SORBITAN ISOSTEARATE - POLYGLYCERYL-6 POLYRICINOLEAAT - SYNTHETISCHE FLUORPHLOGOPITE - HELIANTHUS ANNUUS ZAADOLIE / ZONNEBLOEMOLIE - CITRUS JUNOS FRUITEXTRACT - TINOXIDE - CERA MICROCRISTALLINA / MICROKRISTALLIJNE WAS / CIRE MICROCRISTALLINE - PARAFFINE - NATRIUMHYALURONAAT - SILICIUMSILYLAAT - SALICYLOYL FYTOSFINGOSINE - ALUMINIUMOXIDE - ALUMINIUMHYDROXIDE - MAGNESIUMSULFAAT - CARNOSINE - DINATRIUMSTEAROYLGLUTAMAAT - HYDROXYACETOFENON - CAPRYLYLGLYCOL - TRINATRIUMETHYLEENDIAMINEDISUCCINAAT - SYNTHETISCHE WAS - DISTEARDIMONIUMHECTORIET - BUTYLEENGLYCOL - TOCOFEROL - FENOXYETHANOL ● [+/- KAN BEVATTEN: CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IJZEROXIDEN - CI 77891 / TITANIUMDIOXIDE]. (F.I.L. N70025130/1).


"De lijsten met ingrediënten die in onze producten worden gebruikt, worden regelmatig bijgewerkt. Daarom raden wij u aan de ingrediëntenlijst op de verpakking van uw product te lezen om er zeker van te zijn dat de ingrediënten geschikt zijn voor persoonlijk gebruik." (Voor producten die in de winkel worden gesplitst, moet de meest recente ingrediëntenlijst ter plaatse bij het verkooppunt worden opgevraagd nadat het product opnieuw is gevuld).

Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?