Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
JEAN PAUL GAULTIER
Klantenreviews

La Belle

EAU DE PARFUM
Marque
JEAN PAUL GAULTIER
Klantenreviews

La Belle

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 67,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Jean Paul Gaultier opent met Le Beau Eau de Toilette & La Belle Eau de Parfum de deuren naar zijn tuin; een plaats van verleiding en aantrekkingskracht waar je de nieuwe geuren van Jean Paul Gaultier kan ontdekken.

Jean Paul Gaultier heeft de geur La Belle Eau de Parfum gecreëerd naar zijn beeld van de originele vrouw: ultra sensueel en aantrekkelijk. La Belle Eau de Parfum wordt geboren uit het verslavend effect van vanillestokjes, de frisheid van bergamot en de glans van peer. Een verslavende en heldere Eau de Parfum voor een aantrekkelijke en ultra vrouwelijke vrouw.

Ontdek het droomlichaam van de damesgeur La Belle, vrouwelijke rondingen, smalle taille en een elegante bloemenketting. De geur La Belle van Jean Paul Gaultier is een lofzang aan de ultra sensuele vrouwelijkheid.
Gebruiksadvies
Voor de meest intense parfumering die alle facetten van La Belle Eau de Parfum tot zijn recht brengt rechtstreeks verstuiven op de warmste delen van de huid (hals en polsen) of rechtstreeks aanbrengen op je kledij. Voor een langdurige parfumering die de h
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER); LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, BUTYL, METHOXYDIBENZOYLMETHANE,CITRONELLOL, ALPHA ISOMETHYL,IONONE, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, GERANIOL, CINNAMAL, BENZYL, BENZOATE, CI 42090 (BLUE 1), CI1470D (RED 4), C19140 (YE
Geurfamillie
AMBER, GROEN
Geur
Topnoten: Groene tonen van peer- Hartnoten: Bergamot- Basisnoten: Vanille
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?