Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GUCCI
Klantenreviews

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum 100 ml - Damesparfum

EAU DE PARFUM
  • -20%
Marque
GUCCI
Klantenreviews

Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum 100 ml - Damesparfum

EAU DE PARFUM
  • € 59,12 € 73,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 59,12 € 73,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Het Gucci Flora Gorgeous Magnolia Eau de Parfum voor dames spoort de vrouw aan om vol vertrouwen haar verbeeldingskracht de vrije loop te laten. Het is de derde Gucci geur in de #FloraFantasy-collectie. Het samenspel van de zachte en sensuele geuren van magnolia essence, het geurakkoord van dauwbessen en patchoeli essence voeren je mee naar een wereld vol schitterende bloemenpracht en maken van dit Eau de Parfum voor dames een krachtig en zelfverzekerd parfum. .

De flacon in een fascinerend paarse kleur is gedecoreerd met een betoverend bloemenpatroon en weerspiegelt het onbegrensde potentieel dat in je schuilt. Deze heerlijke geur, absoluut onmisbaar voor de Flora-vrouw die al haar mogelijkheden wil verkennen, is een uniek boeket vol sprankelende bloemenpracht dat eraan herinnert om in jezelf te vertrouwen en je fantasie helemaal vrij te laten.

Miley Cyrus is het gezicht van #FloraFantasy en neemt ons mee op een reis door een betoverende wereld waarin de realiteit en het anime-avontuur centraal staan. Met haar vrije, rebelse geest brengt ze oneindig veel mogelijkheden van de wereld om ons heen onder de aandacht, als een intuïtieve herinnering dat je met Gucci Flora Eau de Parfum-collectie aan je zijde vol vertrouwen elke uitdaging die voor je ligt kunt aangaan.
Gebruiksadvies
Deze Gucci geur is perfect voor iedere gelegenheid. Spray hem dagelijks op de huid van de polsen, hals en borst.
Karakteristieken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Benzyl Benzoate, Geraniol, Farnesol, Isoeugenol, Benzyl Alcohol.
Inhoud
30 ML
Geurfamillie
Dauwbessen
Magnolia essence
Patchoeli essence
Geur
Bloemig
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?