Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GIORGIO ARMANI
Klantenreviews

Armani Code Profumo

Geschenkset
Marque
GIORGIO ARMANI
Klantenreviews

Armani Code Profumo

Geschenkset
  • € 72,50

Levering

  • € 72,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
De Armani Code Profumo geschenkset van Giorgio Armani bevat een Armani Code Profumo Eau de Parfum 60 ml, de bijhorende travel spray Armani Code Profumo 15 ml en douchegel 75 ml. Het perfecte cadeau voor een man met ultieme elegantie.

De Armani Code Profumo-geur voor mannen weerspiegelt een authentieke en duidelijke mannelijkheid. De genuanceerde weelde van deze fascinerende geur creëert een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Ze heeft een gloeiende overgang van doorzichtigheid naar doorschijnendheid, van totale duisternis naar glinsterende amber.
Boeiend, krachtig en pittig, de klassieke tonkaboonbasis van Code wordt versterkt door een sensuele, houtachtige geur en gebrande Styrax-houttonen.

De Armani Code Profumo-geur voor mannen is geïnspireerd op het onberispelijke summum van een Giorgio Armani-smoking, de perfecte avondoutfit voor magische ontmoetingen. Armani Code Profumo illustreert het vibrato van verleiding dat plaatsvindt tussen een man en een vrouw. In een sensuele nasleep charmeert en verwarmt ze de atmosfeer.
Gebruiksadvies
Verstuif rechtstreeks op de huid, waarbij u zich concentreert op de warme plekken van uw lichaam: de binnenkant van de polsen, achter de oorlellen en in de knieholtes. De warmte die deze gebieden afgeven, verspreiden de geur gedurende de dag en creëren ee
Karakteristieken
Ingrediënten
* THIS INGREDIENT LIST IS SUBJECT TO CHANGE, CUSTOMERS SHOULD REFER TO THE PRODUCT PACKAGING FOR THE MOST UP-TO-DATE INGREDIENT LIST.
Inhoud
0
Geur
Appel ; Mandarijn ; Lavendel ; Oranjebloesem ; Amber ; Tonkaboon ; Vanille
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?