GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking

Meer dan ooit in harmonie met de tijd, doet Dior zich gelden als het meest couture en avant-garde van alle schoonheidsmerken: la Maison Dior viert zowel de schoonheid die elke vrouw uniek maakt als de kracht die wordt gedragen door een nieuwe vrouwelijkheid, en dit met een engagement, elke dag opnieuw, voor een duurzame toekomst.

VAN 1947 TOT DE DAG VAN VANDAAG

Couturier en parfumeur Christian Dior had een globale visie op vrouwen, couture en schoonheid vanaf zijn eerste show op 12 februari 1947. Sindsdien is la Maison Dior dé referentie voor een merk dat zijn tijd ver vooruit is en met een rijk erfgoed. Met de heropening in Parijs van 30, Montaigne, opent Dior de deuren naar een buitengewone plek waar cultuur en geschiedenis elkaar ontmoeten in een onvergetelijke ervaring.

DE KRACHT VAN DE VROUWEN

"Ik droomde ervan vrouwen niet alleen mooier, maar ook gelukkiger te maken", beweerde Christian Dior. Sindsdien heeft la Maison Dior de femininiteit van elke vrouw gewaardeerd, hun kracht en ambities ondersteund en gepromoot. Het Women@Dior-programma en de Dior Chin Up-campagne zijn concrete voorbeelden van dit engagement.

CREATIE ALS KUNST

De creatie en knowhow van Dior zijn uniek. Achter de couturekleuren en ultra-zintuiglijke texturen van Dior make-up gaat de creativiteit van Peter Philips, Creative and Image Director voor Dior Make-up, schuil. In de geurlijn is het nu het talent van Francis Kurkdjian, Dior's Perfume Creation Director, dat zich openbaart.

DIOR, GEËNGAGEERD VOOR EEN DUURZAME TOEKOMST

Toegewijd aan ecodesign en transparantie met betrekking tot de ingrediënten in haar formules, gaat Dior Beauty in 2022 een stap verder door haar charter voor verantwoorde formulering te delen. La Maison Dior heeft ook haar eigen tuinen in Frankrijk en over de hele wereld, waar de bloemen die worden gekweekt, gebruikt worden in de compositie van Dior geuren, make-up en huidverzorgingsproducten.