Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
CASTELBAJAC PARIS
Klantenreviews

RED CHERRY

EAU DE PARFUM
  • -20%
  • Web Exclusief
Marque
CASTELBAJAC PARIS
Klantenreviews

RED CHERRY

EAU DE PARFUM
  • € 31,12 € 38,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 31,12 € 38,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Spelend met woorden stellen Eaux en Couleur een collectie samen die uitdrukking geeft aan de vrolijke en kleurrijke facetten die het merk dierbaar zijn. Bij elke kleur zoals bij elke bloem, een geur, een universum rijk aan evocaties dat verlangen creëert en zorgt voor welzijn en positieve gedachten. Red Cherry, een onweerstaanbare gastronomische geur Heerlijk rood fruit akkoord Een ware farandole van rood fruit waar kers in zijn meest kleurrijke facetten komt! In het hart van een geurige boomgaard is Red Cherry een parfum waar vrolijke en zoete tonen in de schijnwerpers staan. De onweerstaanbare tonen van Madagascar Vanille en Praline laten de geur achter met een diep warm en sensueel spoor. Een heerlijke signatuur verpakt in gastronomische herinneringen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Alcohol Denat., Parfum (Fragrance), Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Limonene, Citronellol, Linalool, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Geraniol, BHT, CI 14700 (Red 4), CI 17200 (Red 33)
Inhoud
100 ML
Geurfamillie
Gastronomisch
Geur
Topnoot: mandarijn, grapefruit, bes Hartnoot: wilde jasmijn, rode pioen, rode appel Basisnoot: Musk, Framboos, Vanille, Praline
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?