Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
ONTDEK HET NIEUWE BOSS BOTTLED TRIUMPH ELIXIRLaat je innerlijke licht triomfantelijk stralen.

Laat je innerlijke licht stralen met het nieuwe BOSS Bottled Triumph Elixir, een buitengewoon intens parfum voor mannen dat het gepassioneerde karakter van voetbal weerspiegelt.

Ontdek een unieke intensiteit: de krachtige werking van een Elixir, gecombineerd met een betoverende levendigheid en frisheid.

De amberachtige groene geur opent met krachtige topnoten van vioolblaadjes, gevolgd door het houtachtige hart van vetiveressence. De patchoeli-essence in de basis geeft het geheel een aards karakter.

BOSS BOTTLED ELIXIR

Vind je innerlijke licht met BOSS Bottled Elixir, een nieuwe interpretatie van moderne mannelijkheid. Deze zelfverzekerde, zeer geconcentreerde amberachtige en houtachtige geur voor mannen bevat warme topnoten van wierook, een verleidelijk hart van vetiver en een basis van cederhoutessence.

25 jaar na de originele BOSS Bottled herinterpreteert BOSS Bottled Elixir dit geuricoon met een krachtig statement: de belofte van ongeëvenaarde diepte en een meeslepende geurbeleving.
 
Deze onweerstaanbare geur is de heruitvinding van een moderne klassieker. Het Elixir heeft een geweldige geur dankzij weelderige ingrediënten in hoge concentraties.

Ontvang een BOSS BOTTLED Eau de Toilet Showergel 50 ML of een BOSS ALIVE Eau de Parfum Bodylotion 75 ML bij aankoop vanaf een 75 € BOSS geur.