Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
AZZARO
Klantenreviews

AZZARO SPORT EAU DE TOILETTE 100ML - PARFUM

Parfum
Marque
AZZARO
Klantenreviews

AZZARO SPORT EAU DE TOILETTE 100ML - PARFUM

Parfum
  • € 42,90

Levering

  • € 42,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Gecreëerd voor de hedendaagse, dynamische man met een positieve ingesteldheid tegenover de dagelijkse uitdagingen van het leven. "Azzaro Sport Eau de Toilette is een dagelijkse frisse shot, voor dynamische mannen. Een mannelijke en levendige geur die explosieve frisheid (pompelmoes en ananas) combineert met samensmeltende aromatische noten (muskaatsalie en lavandin) en warme vibraties van sandelhout en tonkaboon. Een stimulerende en sensuele Eau de Toilette die je in een positieve stemming brengt. Azzaro Sport voor mannen behoort tot de geurenfamilie: Fougère Aromatische Citrus Een Eau de Toilette samengesteld uit drie noten - Bij de dageraad: pompelmoes - Op de middag: muskaatsalie - Bij de avondschemering: sandelhout"
Gebruiksadvies
Azzaro Eau de Toilette spray voor mannen op 20 centimeter van je polsslagpunten verstuiven: de hals, de borst en de polsen. Azzaro Sport Eau de Toilette: Een frisse en dynamische geur die royaal in een wolk op huid en kleding kan worden verstoven voor een sensueler geurspoor.
Karakteristieken
Ingrediënten
INGREDIENTS : ALCOHOL. PARFUM/FRAGRANCE. AQUA/WATER/EAU. ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE. LIMONENE. CITRONELLOL. COUMARIN. LINALOOL. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. ETHYLHEXYL SALICYLATE. ALPHA-ISOMETHYL IONONE. GERANIOL. CITRAL. DISODIUM EDTA. BHT. CI 60730/EXT. VIOLET 2. CI 42090/BLUE 1 [C3681A] “Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Inhoud
100 ML
Geur
Bij de dageraad: pompelmoes;-Op de middag: muskaatsalie ;Bij de avondschemering: sandelhout
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?