Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Intense Eyeliner

Eyeliner
Marque
SISLEY
Klantenreviews

So Intense Eyeliner

Eyeliner
  • € 55,90

Levering

  • € 55,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
So intense Eyeliner is een gitzwarte eyeliner met een vilten punt die garant staat voor de prachtigste looks. De formule is verrijkt met vitaminepeptiden, wilderoosextract en arginine voor sterkere, vollere en langere wimpers, dag na dag. So intense Eyeliner droogt de oogleden niet uit en biedt de hele dag lang maximaal comfort (extract van korenbloem en echte kamille, provitamine B5 en plantaardige glycerine). Doordat de punt precies flexibel genoeg is, kunnen zelfs beginners moeiteloos de meest uiteenlopende make-upstijlen creëren, van een heel minimalistische look tot een meer grafisch effect. De ultralanghoudende inkt is bestand tegen wrijven en schilfert niet. Geschikt voor mensen met gevoelige ogen en dragers van contactlenzen.
Gebruiksadvies
Trek met de eyeliner een lijntje langs de wimperrand, aanbrengen vóór de mascara. Begin in de buitenste ooghoek en trek, al naar gelang het gewenste effect, een dun of dikker lijntje. Trek daarna vanuit de binnenste ooghoek naar buiten een lijntje. Ieder lijntje is en oogt anders: subtiel minimalistisch, uitbundig expressief of stoer rocky. Te combineren met de mascara So Intense, voor vollere en sterkere wimpers met meer volume.
Karakteristieken
Ingrediënten
Vitaminepeptiden: voor langere en dikkere wimpers;Arginine: revitaliserende werking;Wilderoosextract: beschermt wimperverankerende vezels;Korenbloemextract: verzacht;Extract van echte kamille: kalmeert;Plantaardige glycerine: hydrateert
Inhoud
0
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?