Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
GIORGIO ARMANI
Klantenreviews

Acqua Di Giò Eau de Toilette - Navulbaar

Eau de Toilette
Marque
GIORGIO ARMANI
Klantenreviews

Acqua Di Giò Eau de Toilette - Navulbaar

Eau de Toilette
  • Vanaf € 74,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Giorgio Armani Acqua di Gìo Eau de Toilette – navulbaar
Een aquatische geur voor heren, fris en houtachtig

Ontdek Giorgio Armani Acqua di Gìo Eau de Toilette
Giorgio Armani Acqua di Gìo Eau de Toilette is een heerlijke aquatische en frisse mannengeur voor de man die op zoek is naar frisheid en mannelijkheid. Deze herengeur is fris en sensueel, met geurnoten als bergamot, rotsroos en noten van aquatische nuances. Acqua di Gìo is geïnspireerd op de zee, de warme zon en op de rijkdom van de aarde. Een modern en intens parfum dat de zintuigen wekt.

Geurnoten
Geurfamilie: Citrus
Topnoten: Bergamot, Marinenoten
Hartnoten: Jasmijn, Cedarhout, Rozemarijn
Basisnoten: Witte Musk, Patchoeli

Verfrissende kracht van de zee
Acqua Di Giò Eau de Toilette vangt de essentie van de Middellandse Zee. De geur opent met marine- en bergamotnoten, die zijn iconische frisheid creëren. In het hart bevindt zich een mix van jasmijn, cederhout en rozemarijn, waarbij deze aromatische tonen het mediterrane landschap oproepen. De basisnoten van witte muskus en patchouli vangen de mannelijke kracht van de geur.

Vernieuwde, moderne flacon
Voor de evolutie van Acqua di Giò onthult Giorgio Armani een moderne nieuwe fles, nu ontworpen om navulbaar te zijn. Terwijl het flacon blijft vervaardigd in het kenmerkende frosted, heldere glas van de geur, toont de fles nu een elegant gradiënt effect. Het frosted, doorschijnende glas bovenaan gaat over in transparant glas eronder.
Een nieuw, kostbaar detail komt van het transparante gewogen glas aan de onderkant van het flacon, met de naam van Giorgio Armani nu gepositioneerd aan de basis van de fles. De zilveren metalen dop is voorzien van het reliëf van het Giorgio Armani-monogram.

Duurzaam en navulbaar
Ervaar de revitaliserende geur van Acqua Di Giò Eau de Toilette, een ode aan de verkwikkende kracht van de zee. Ontworpen als een tijdloze metgezel in een modern jasje, biedt de nieuwe fles niet alleen een elegante uitstraling maar ook een duurzame, navulbare oplossing als onderdeel van Giorgio Armani's toewijding aan een betere toekomst. Laat deze geur je meenemen naar de betoverende kusten van de Middellandse Zee.

Ervaar Acqua di Giò
Breng het parfum aan op de polspunten: op de polsen, aan de binnenkant van de elleboog en de hals.
Gebruiksadvies
Giorgio Armani Acqua Di Giò Eau de Toilette
• Spray het parfum op de polsen en hals. Om een ​​langdurig effect te verkrijgen, spray het parfum in een dubbele cirkelbeweging rond het hoofd en naar de schouders.
Karakteristieken
Ingrediënten
559270 02 - Ingredients: Alcohol • Aqua / Water • Parfum / Fragrance • Linalool • Limonene • Butyl Methoxydibenzoylmethane • Alpha-Isomethyl Ionone • Benzyl Salicylate • Geraniol • Benzyl Alcohol • Citral • Citronellol • Eugenol • Cinnamyl Alcohol (F.I.L. B257994/1).
“Houd er rekening mee dat de ingrediëntenlijsten voor producten van ons merk regelmatig worden bijgewerkt. Raadpleeg de ingrediëntenlijst op de productverpakking voor de meest actuele lijst met ingrediënten om er zeker van te zijn dat deze geschikt is voor uw persoonlijk gebruik. " (Voor producten die in de winkel worden bijgevuld, moet de meest actuele ingrediëntenlijst worden verkregen op het verkooppunt nadat het product opnieuw is gevuld).
Geur
Mandarijn, Bergamot;Aquatische noten;Cederhout
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?