Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Sisley-Paris is een Frans luxueus schoonheidsmerk, opgericht door Hubert en Isabelle d'Ornano, en was één van de eerste bedrijven die fyto-cosmetologie toepasten. Sisley combineert het beste van de natuur en de wetenschap en biedt hoogwaardige huidverzorging, zonnebescherming, make-up en parfums, maar ook een haarverzorgingslijn, Hair Rituel by Sisley.

BEST-SELLERS

NIEUWS

HUIDVERZORGING

Fyto-cosmetologie: dit is de wetenschap waarin Sisley uitblinkt. De levensenergie van planten, hun aanpassings- en regeneratievermogen en hun beschermingssystemen zijn in dienst gesteld van de schoonheid. Deze wetenschap wordt toegepast op gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en zonverzorgingsproducten, maar ook op de make-up van Sisley.

MAKE UP

Heldere kleuren, ultrazuivere pigmenten, hoogwaardige texturen... Sisley zet zich in voor het behoud van de schoonheid van de huid door middel van een vernieuwende make-up lijn. De make-upproducten van Sisley, die rijk zijn aan actieve bestanddelen van plantaardige oorsprong, sublimeren het gezicht met respect voor de huid en zijn de perfecte aanvulling op een huidverzorgingsroutine.

PARFUMS

"Parfum is een creatie op dezelfde manier als een muziekstuk of een schilderij".
- Isabelle d'Ornano

HAIR RITUEL BY SISLEY

Het onderzoek van Sisley is gebaseerd op twee constateringen: de samenstelling en werking van huid- en hoofdhuidcellen lijken sterk op elkaar en de factoren die van invloed zijn op de schoonheid van de huid (stress, vermoeidheid, vervuiling, genetische veroudering...) zijn dezelfde als die voor het haar.
Om het haar dezelfde aandacht te geven als de huid, heeft Hair Rituel by Sisley een reeks ultra-performante behandelingen voor vrouwen en mannen ontwikkeld, met een krachtige concentratie van plantenextracten, essentiële oliën, mineralen, vitaminen en proteïnen.