Gratis Levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking


APRIL biedt een uiterst uitgebreid assortiment betaalbare producten met formules op basis van natuurlijke, reinigende en veganistische ingrediënten aan.
Een ongelooflijk assortiment badproducten met exclusieve geuren geïnspireerd door de rijkdom van de natuur. Deze geuren zijn ook verkrijgbaar in een collectie huisgeuren die ontworpen zijn om je huis te verfraaien.
Om alle huidtypes te verzorgen en te verwennen, biedt APRIL ook gezichtsverzorgingsproducten verrijkt met Thermaal bronwater, bekend om zijn verzachtende therapeutische eigenschappen, aan.
Wil je een onmiddellijke glow of een hydratatieboost? Vind het masker dat bij je past uit het APRIL assortiment en geniet van je beauty beak.
Om de meest veeleisende beautyverslaafden tevreden te stellen, bevat de make-up collectie bijna 500 producten voor de huid, ogen, lippen en nagels. En nog veel meer. Een oneindig aantal looks, van de meest eenvoudige tot de meest creatieve, te bereiken met ongelooflijke ultrazachte, eco-ontworpen kwasten.
En last but not least biedt APRIL originele cadeau-ideeën voor elk moment van het jaar en voor elk budget aan! Geen gebrek aan inspiratie meer met Kerstmis of Valentijnsdag, er zit vast en zeker een doosje bij om jezelf of anderen een plezier te doen.

Make-up om alles te durven, en vooral om jezelf te zijn

Jezelf onthullen, jezelf laten gelden, jezelf opnieuw uitvinden, jezelf laten zien hoe je maar wilt. Bijna oneindig. APRIL weet dat je keuzes nodig hebt om jezelf te kunnen zijn. Daarom zijn er poeders, blushes, lip’inks en vernissen bij honderden, voor elke kleur lippen, ogen en huid. Om je te helpen je grenzen te accepteren of te verleggen, met hetzelfde talent als een visagist. Supercomfortabele texturen en ultra-gepigmenteerde, langhoudende formules maken dit gemakkelijk en intuïtief. Ultra toegankelijk ook. Maar niet tegen elke prijs. Omdat er geen Planet B is, is deze make-up milieuvriendelijk, veganistisch en verpakt in navulbare doosjes.


Uitzonderlijke geuren voor bad, lichaam en huis

APRIL vindt het ritueel van welzijn opnieuw uit door de codes van de parfumerie toe te passen op een ongelooflijke collectie producten voor de verzorging van jezelf en je huis. Het hart van dit assortiment wordt gevormd door de kunst van het parfumeren, met exclusieve geuren ontwikkeld door de grootste parfumeurs. Houtachtige ondertonen, gourmandgeuren, exotische geuren en bloemige noten vormen deze olfactorische symfonie, rechtstreeks geïnspireerd door de natuur en haar rijkdommen. Verkrijgbaar als objecten van verlangen voor bad, lichaam en huis, is elk van de producten een uitnodiging voor een zintuiglijk intermezzo, buiten de tijd, een ware ode aan ontspanning en plezier.
Schone en veganistische* formules met een maximum aan natuurlijke ingrediënten, gemaakt in Frankrijk**, zintuiglijkheid: alle ingrediënten zijn er om je te helpen ontspannen met respect voor de planeet!

*Met uitzondering van zeep gemaakt in Tunesië.
**Met uitzondering van handcrèmes die bijenwas bevatten.


Thermaal bronwater, een bron van schoonheid voor de huid

Een compleet assortiment verzorgingsproducten voor de gezichtshuid, ontwikkeld in ons laboratorium in de Pyreneeën, om een doeltreffend antwoord op maat te bieden voor elk van de essentiële behoeften van de vrouw. Er zijn 3 specifieke assortimenten: HYDRATING, ANTI-AGEING en CLEANSING, elk ontworpen als een eenvoudige maar complete schoonheidsroutine. Het hart van elke formule wordt gevormd door thermaal bronwater, de beste bondgenoot van de huid. Het komt rechtstreeks uit een warmwaterbron en is van nature rijk aan oligo-elementen en minerale zouten. Het staat bekend om zijn verzachtende, hydraterende en ontstekingsremmende eigenschappen, die zorgen voor een onmiddellijk en langdurig mooi huideffect.

NIEUWE PRODUCTEN

BESTELLERS