Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
TOM FORD
Klantenreviews

TOM FORD NOIR EXTREME

Eau de Parfum
Marque
TOM FORD
Klantenreviews

TOM FORD NOIR EXTREME

Eau de Parfum
  • Vanaf € 139,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Houtachtig. Oriëntaals. Amber.

Met NOIR EXTREME vangt Tom Ford dat exacte moment waarop mannen extreem nieuwe hoogten bereiken: zijn elegantie wordt magnetisch en hij kan de hele wereld aan.
TOM FORD NOIR EXTREME is een oriëntaalse, houtachtige ambergeur en opent met een rijke mix van warmte en stralende citrus. De charismatische penseelstreken van Mandarijnolie en Noord-Afrikaanse Nerolie-olie ORPUR®, bieden een scherp contrast met het levendige, synergetische mengsel van saffraan, kardemom en nootmuskaat.
Het hart van de geur is de verleidelijke Indische Kulfi een akkoord geïnspireerd op de oude Koninklijke combinatie, bereid in de zestiende eeuw door Mughal keizers. Een scala van bloemige tonen roos absolute, jasmijntonen en oranjebloesem stralen als zeldzame edelstenen over de maagdelijke sneeuw. Het hart geeft NOIR EXTREME zijn uitzonderlijke, verleidelijke maar toch tergende, onbekende aantrekkingskracht. Een houtachtige amber definieert de basis, waar de extreme amber de andere achtergrondnoten omarmt als een schemerig zonlicht. Deze verslavende amber is gecombineerd met elegant sandelhout en een smeltende vanille, met behoud van het harde mannelijke vuur.
TOM FORD NOIR EXTREME is verpakt in een rechthoekig flesje gemaakt van rokerig, zwart glas, bestempeld op de voorzijde met de geurnaam in goud.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: Alcohol Denat., Water\Aqua\Eau, Fragrance (Parfum), Benzyl Salicylate, Hydroxycitronellal, Alpha-Isomethyl Ionone, Coumarin, Limonene, Linalool, Eugenol, Farnesol, Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Benzyl Benzoate, Cinnamyl Alcohol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol
Geurfamillie
Houtachtig
Geur
Koriander, Zwarte Pruim, Zwarte Vijg, Zwarte Truffel, Wierook van Shoyeido, Patchouli, Lederakkoorden.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?