Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sisleÿa le Teint N°0B Porcelaine

Foundation
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Sisleÿa le Teint N°0B Porcelaine

Foundation
  • € 145,90

Levering

  • € 145,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Sisleÿa Le Teint is een volwaardige en totale vloeibare anti-aging foundation die direct en gedurende de hele dag voor een verjongend make-up effect zorgt: - de teint straalt (complex van 2 soorten Mica en ultrazuivere pigmenten), - de huid is glad (unieke gladmakende make-upbasis), - make-up blijft 8 uur lang perfect zitten ("SISLEY Color Expert"-technologie). De huidverzorgende formule combineert vele van de nieuwste anti-agingwerkstoffen van Sisley R&D. Een van de belangrijkste ingrediënten is het Perzische Acacia-extract: een essentiële werkstof van SISLEŸA L’IntégralAnti-Age die de energie in de cellen* stimuleert en voor een stralend effect zorgt. Direct na het aanbrengen en dag na dag wordt de huid stralender en egaler. Tekenen van vermoeidheid worden verminderd. Binnen 4 weken is het gezicht gladder, steviger en zichtbaar jonger. Rimpels worden vervaagd. De huid is gehydrateerd, dichter en ziet er voller uit. De olievrije, niet-comedogene formule is geschikt voor alle Huidtypen. * in vitro getest
Gebruiksadvies
Verspreid het product met de vingertoppen. Breng het product met licht kloppende bewegingen aan op het gezicht tot in de hals en desgewenst ook het decolleté. Strijk de foundation met cirkelbewegingen uit. Werk vanaf het midden van het gezicht naar buiten toe. Begin onder aan het gezicht en werk naar boven om rimpeltjes glad te strijken. Klop de textuur verder in de huid om de teint te egaliseren. De foundation kan ook met een kwast worden aangebracht.
Karakteristieken
Ingrediënten
Perzische Acacia-extract: energie in de cellen; Chlorella-extract: revitaliseert; Extract van Rode Wingerd: zorgt voor meer tonus; Sojapeptidenextract: gaat het verlies van stevigheid tegen; Adenosine: bestrijdt rimpels; Wittewilgextract: antioxidant*, anti-collagenase* en anti-elastase*; Vitamine-E-acetaat: bestrijdt vrije radicalen; Kersenbloesemextract: hydrateert; Derivaat van Tarwesuiker: houdt het water vast in de hoornlaag.
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.Nog iets vergeten ?