Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Instant Éclat

Sisley_Makeup
Marque
SISLEY
Klantenreviews

Instant Éclat

Sisley_Makeup
  • € 80,90

Levering

  • € 80,90
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Instant Eclat is een verhelderende primer en tegelijkertijd een verzorging die de huid laat stralen. Meer heeft u niet nodig om een stralende teint te creëren. Met dit product past u moeiteloos de technieken van professionele visagisten toe. Instant Eclat laat de huid weer stralen, maakt schaduwgebieden lichter, bestrijdt tekenen van vermoeidheid, strijkt de huidstructuur glad en maakt de huid egaal. En dat terwijl het product zelf niet zichtbaar is. Dankzij een complex van verzorgende actieve ingrediënten (Kiwi-extract, Muisdoornextract en Padina Pavonica-extract) werkt dit product dag na dag op vier fronten die van invloed zijn op de uitstraling van de huid: het hydrateert, geeft nieuwe energie, tonifieert en maakt de huid voller. De frisse, nauwelijks waarneembare textuur wordt aangebracht als een tweede huid zonder extra lagen toe te voegen aan de huid. De niet-vette, niet-comedogene formule hecht perfect aan de huid en kan zonder droogtijd direct voor of na de make-up worden aangebracht.
Gebruiksadvies
Schud de tube voor gebruik en breng Instant Eclat aan met uw vingers of een penseel. Drie aanbrengtechnieken voor een aangepaste gloed. 1. VOOR uw foundation, op het hele gezicht. Het licht lijkt van binnenuit te komen: versterkt het stralende effect van de foundation. De teint straalt. Zorgt dat de foundation beter blijft zitten. 2. NA uw foundation, op de CONTOUREN VAN HET GEZICHT Dit is de 'strobingtechniek': het gezicht wordt verfraaid door het licht. De lijnen zijn duidelijker. 3. AFZONDERLIJK, op het hele gezicht. Deze aanbrengtechniek zorgt voor een gezonde gloed: het product bevordert het natuurlijke stralende effect van de teint voor een stralend naturel resultaat.
Karakteristieken
Ingrediënten
Kiwi-extract: geeft nieuwe energie, hydrateert;Muisdoornextract: tonifieert;Padina Pavonica-extract: geeft meer volume en hydrateert;Plantaardige Glycerine: hydrateert
Inhoud
30 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?