Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
RABANNE
Klantenreviews

1 MILLION

Parfum
Marque
RABANNE
Klantenreviews

1 MILLION

Parfum
  • Vanaf € 89,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Hoe spring je ertussenuit als 1 Million tussen miljoenen? Met 1 Million Parfum van Paco Rabanne ben je overdadig, met stijl. Een herengeur die net dat tikkeltje te veel is of misschien zelf veel te veel. Durf de grenzen van het aanvaarbare op te zoeken dankzij 1 Million Parfum van Paco Rabanne. Een zoutachtige ledergeur met de kracht van de zon voor een warm gevoel op de huid. Een glanzende flacon, goud op goud. Een parfum met kracht, tijd om je stempel te drukken met 1 Million.

1 Million Parfum van Paco Rabanne een bloemige ledergeur met de kracht van de zon. Een herengeur voor zij die van verandering houden. Voor zij die altijd kiezen voor extravagantie. Betoverende tuberoos met zoutachtige neigingen. Een sensuele ledergeur met toetsen van warme dennenboom. Een verticale zon met de warmte van amber op je zongekuste huid.

Ontdek de bloemig lederachtige geur 1 Million Parfum van Paco Rabanne:
Een gezouten beat: akkoord van mariene tuberoos met amberhout.
Lederen weelde: zonnig-lederakkoord met warme noten van dennenboom.

Hoe springt de 1 Million parfum flacon ertussenuit ? Een minimalistische goudstaaf met scherpe lijnen uit glas en goud. Stijlvolle weelde, stoutmoedige stijl. Een zonnenlogo in reliëf gedrukt met een gouden glans. Time to shine.
Gebruiksadvies
Voor de meest intense parfumering die alle facetten van 1 Million Parfum van Paco Rabanne tot zijn recht brengt rechtstreeks verstuiven op de warmste delen van de huid (hals en polsen) of rechtstreeks aanbrengen op je kledij. Voor een langdurige parfumeri
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), BENZYL SALICYLATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, CITRONELLOL, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, CINNAMAL, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, BENZYL BENZO
Geurfamillie
Bloemig Leder
Geur
Ontdek de bloemig lederachtige geur 1 Million Parfum van Paco Rabanne: Een gezouten beat: akkoord van mariene tuberoos met amberhout. Lederen weelde: zonnig-lederakkoord met warme noten van dennenboom.
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?