Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
LA CREME LIBRE
Klantenreviews

Set droge olie (Roll-on en Refill) + Bloemenzeep en Zeepbakje

Lichaamsverzorging
  • -20%
Marque
LA CREME LIBRE
Klantenreviews

Set droge olie (Roll-on en Refill) + Bloemenzeep en Zeepbakje

Lichaamsverzorging
  • € 39,92 € 49,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 39,92 € 49,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

Onze 3 essentials voor een plasticvrije badkamer: de Organic Dry Oil + zijn Eco-Refill, de Soap Without Flower Soap, de roze beige artisanale zeephouder.

DROGE OLIE ACTIES
De formule met biologische oliën is voedend en niet plakkerig. 3 in 1, het kan worden aangebracht op het gezicht, lichaam en haar. Het voorkomt en vermindert striae, verbetert de elasticiteit van de huid. Het is de ideale behandeling tijdens en na de zwangerschap. De olie is geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het aanbrengen gaat snel en gemakkelijk dankzij de massagebal van de roll-on.

ACTIES DE BLOEMENZEEP
Een solide reinigende verzorging met neutrale pH, geformuleerd om de huid te respecteren en te reinigen zonder haar aan te tasten of uit te drogen. Zo zacht dat het naast lichaam en handen ook op het gezicht kan worden gebruikt. Met een heerlijke geur van roos en vijg.

Gebruiksadvies

DROGE OLIE 50 ML ROLL-ON FLES + ECO-REFILL 50 ML Op gezicht en lichaam: in de huid masseren. Op het haar: aanbrengen op de lengtes en punten en laten drogen. Als masker voor shampoo, 10 min laten inwerken. Voor mannen: als voedende behandeling voor de baard. LE ZEEP ZONDER ZEEP MET BLOEMEN 80 ML Lichaams-, gezichts- en handzeep: maak de zeep nat en wrijf het direct op je lichaam. Masseer en spoel daarna af. Baardzeep: voor mannen is het ideaal als baardreiniger. Scheerzeep: bevochtig de zeep en geef deze door direct op het voorbevochtigde scheergebied. schuim op de huid. Daarna scheren en afspoelen.

Karakteristieken
Ingrediënten

L'HUILE SÈCHE FLACON ROLL-ON 50 ML + ÉCO-RECHARGE 50 ML HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, PARFUM (FRAGRANCE), HYDROGENATED CASTOR OIL/SEBACIC ACID COPOLYMER, RUBUS IDAEUS (RASPBERRY) SEED OIL, MAURITIA FLEXUOSA FRUIT OIL*, TOCOPHEROL *Ingrediënten uit de biologische landbouw LE SAVON SANS SAVON AUX FLEURS 80 ML SODIUM COCO-SULFATE, STEARYL ALCOHOL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL*, CAMELINA SATIVA SEED OIL*, KAOLIN, PARFUM (FRAGRANCE) *Ingrediënten uit de biologische landbouw

Inhoud
180 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?