GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
JEAN PAUL GAULTIER
Klantenreviews

LE MALE ON BOARD

Eau de Toilette
Marque
JEAN PAUL GAULTIER
Klantenreviews

LE MALE ON BOARD

Eau de Toilette
  • € 87,50

Levering

  • € 87,50
Prix unitaire, hors frais
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Beschrijving
Ontdek Le Male On Board, de frisheid van de nieuwe matroos van Jean Paul Gaultier. Allemaal op je post matrozen! De mannelijke bemanning van Jean Paul Gaultier gooit de ankers los in het diepe blauw van de nieuwe Eau de Toilette van Le Male On Board in limited edition. De laatste die aan boord arriveert: de matroos met de doorschijnende azuurblauwe torsoflacon, met een mat wit streepjespatroon. Met een wind van houtachtige aromatische frisheid in de zeilen, geeft de jonge geamuseerde stijl al vlekken op de reputatie.Koers naar een verleiding vol contrasten. Matrozen, hijs het zeil van de frisse bergamot en de energieke geranium van deze Eau de Toilette, die de zoete verleiding van de tonkaboon in alle windrichtingen verspreidt! De houtachtige aromatische geur doet de zinnen op hol slaan met een mannelijke sensualiteit die u meevoert naar open zee. Klaar om overstag te gaan voor de liefde? Slechts enkele druppels van deze Eau de Toilette van Jean Paul Gaultier kan de hele oceaan verleiden.
Gebruiksadvies
Spetter uzelf overvloedig en met veel plezier vol, op uw torso, nek en polsen, met deze eau de toilette Le Male On Board. De mannelijke frisheid geeft dynamiek aan uw charme en is het teken van uw zelfverzekerde getatoeëerde geur die onweerstaanbaar virie
Karakteristieken
Ingrediënten
ALCOHOL DENAT.PARFUM (FRAGRANCE)AQUA (WATER)COUMARINBUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANELIMONENELINALOOLALPHA-ISOMETHYL IONONECITRONELLOLGERANIOLMETHYL 2-OCTYNOATECITRALCI 60730 (EXT. VIOLET 2)
Inhoud
125 ML
Geurfamillie
HOUTACHTIG AROMATISCH
Geur
BergamotViooltjes- en geraniumbladTonkaboon
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?