Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ESTEE LAUDER
Klantenreviews

Pure Color Envy Shine Kissed Lip

Lipgloss
  • Web Exclusief
Marque
ESTEE LAUDER
Klantenreviews

Pure Color Envy Shine Kissed Lip

Lipgloss
  • € 24,40
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
Stralende, transparante kleur en een briljante, gebooste glans voor volle lippen die erom vragen gekust te worden. Dit alles in een reeks kleurtinten, van onopvallend tot gedurfd, en van shimmerglans tot crèmeglans, zodat er voor elke huidtint een match te vinden is. Lichtgewicht, hydraterende textuur met Hyaluronzuur, dat ervoor zorgt dat uw lippen zo comfortabel aanvoelen, dat u vergeet dat u gloss draagt. De borstel zorgt moeiteloos voor een maximale glans met een gelijkmatige dekking en minimaliseert uitvlekken wanneer er een laag over een andere lipstick wordt aangebracht. Voeg een laagje toe om van een transparante dekking naar een medium dekking te gaan.
Gebruiksadvies
Gebruik:Breng alleen deze gloss aan om uw natuurlijke lipkleur met een glossy glans te versterken. Of breng aan bovenop een lipstick om uw kleur te boosten met glans om te zoenen.
Karakteristieken
Ingrediënten
Hydrogenated Polyisobutene, Polybutene, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Ethylene/Propylene/Styrene Copolymer, C12-15 Alkyl Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Triticum Vulgare (Whe
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?