GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
DOLCE&GABBANA
Klantenreviews

K By Dolce&Gabbana

EAU DE PARFUM
Marque
DOLCE&GABBANA
Klantenreviews

K By Dolce&Gabbana

EAU DE PARFUM
  • € 73,90

Levering

  • € 73,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving

K by Dolce & Gabbana bouwt voort op de nalatenschap van de Eau de Toilette met een sensuele geur die de ziel belichaamt van een man die zijn lot met passie en vertrouwen kiest. Dit verkwikkende parfum bevat een mix van warme houtsoorten en sensuele kruiden. Een mannelijke geur die een sterke houtachtige basis onthult, versterkt door het Nagarmotha-hout om vervolgens over te gaan in warme tonen van kardemom en een vleugje peperextract. Een nobele blend die eindigt met een subtiel romig accent van vijgenmelk, voor een onvergetelijk en intrigerend houtachtig parfum voor mannen. Ontdek een levendige geur die een intieme blik biedt in het hart van een moderne koning.


Charmant en genereus, een authentieke man werd onthuld door Dolce & Gabbana Beauty met zijn geur voor mannen K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette. Verleidelijk, genereus en charismatisch, is hij de koning van zijn dagelijks leven - een natuurlijke leider die zijn dierbaren koestert en iedereen om hem heen inspireert. Met K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum worden de verborgen facetten van zijn persoonlijkheid onthuld door middel van een betoverende houtachtige geur. Doortastend, hypnotiserend, onweerstaanbaar, biedt dit pittige parfum een intieme blik in het hart van een moderne koning - een fascinerende sterke man met een hart dat altijd vriendelijk is.


DE GEUR

K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum is een sensuele geur voor mannen met een diepe houtachtige basis en eindeloze pittige tonen. Dolce & Gabbana Beauty onthult de intense en gepassioneerde facetten van een moderne koning die zijn lot vol passie en vertrouwen kiest. Geïnspireerd door de aardsheid van het ruige landschap van Toscane en voortbouwend op de nalatenschap van K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette, heeft de Eau de Parfum-versie een diepere, wellustige en betoverende persoonlijkheid die het leven van een buitengewone man belichaamt.


DE INGREDIËNTEN

Een verfrissende samensmelting van pittige citrusvruchten met explosieve bloedsinaasappel en Siciliaanse citroen is de opening van K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum. Verder aangekleed met de frisheid van jeneverbes, wordt deze citrusmix versterkt door sublieme en kruidige accenten van kardemom, die een vonk van peperextract aanwakkert om het hart van de geur te doen ontbranden en de gepassioneerde intensiteit te versterken. De combinatie van bloemige middennoten omvatten frisse geranium, delicate muskaatsalie en verkwikkende lavendel. De sensualiteit van dit houtachtige parfum wordt versterkt door de toevoeging van de harmonie van vijgenmelk, die ook zorgt voor een zacht, romig accent. De geur ontvouwt zich vervolgens in een verleidelijke basis van cederhout, rokerige patchouli en het aardse wordt versterkt en tot leven gewekt door een levendige noot van Nagarmotha-hout. Diep, sensueel en verleidelijk, de geur weerspiegelt perfect de gepassioneerde intensiteit van een hedendaagse koning.


DE VERPAKKING

K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum behoudt de gebeitelde geometrische vorm van de fles met een diepere tint koningsblauw, wat de intensiteit van een krachtige en magnetische geur benadrukt. Het gelakte glas biedt een intieme blik op de geur die het huisvest. De iconische kroon bovenop het kenmerkende silhouet is bedekt met een verfijnd zilver-patina, die het nobele blauw van de koepel van lazuursteen en de stenen bollen eromheen accentueert. Op de fles roept de gekroonde letter K het symbool van royalty op, gecombineerd met een gedurfde eenvoud die eigentijds van karakter is. Majestueus en gedenkwaardig, vertegenwoordigt de fles perfect de fascinerende wereld van een moderne koning.


DE RECLAMECAMPAGNE

Vasthoudend aan het verhaal van K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette, met als decor het pittoreske en tijdloze Toscaanse dorp Montepulciano, presenteert de Eau de Parfum een nieuw aspect van Dolce & Gabbana's moderne koning, opnieuw belichaamd door Mariano di Vaio. Gefotografeerd door fotograaf Mariano Vivanco voor een klassieke Toscaanse portiek, legt zijn intense en verleidelijke blik zijn natuurlijke aantrekkingskracht en aangeboren kracht vast. In het reclamefilmpje zie je hem op zijn motor over een met bomen omringde weg razen, vergezeld met een soundtrack van Ennio Morricone. Hij arriveert in het dorp boven in de heuvel bij de liefdevolle omhelzing van zijn familie en het warme gezelschap van zijn vrienden.

Karakteristieken
Ingrediënten

INGREDIENTS : ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), DIPROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, LIMONENE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, BENZYL SALICYLATE, EUGENOL, CITRAL, GERANIOL, FA

Inhoud
50 ML
Geurfamillie
Bloedsinaasappel en Siciliaanse citroen, kardemom, peperextract.
Geur
Geranium, muskaatsalie, lavendel, vijgenmelk.
Cederhout, patchouli, Nagarmotha-hout.
Houtachtig aromatisch
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?