GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

DIORSHOW ICONIC OVERCURL

Mascara
DIOR
Klantenreviews

DIORSHOW ICONIC OVERCURL

Mascara
Aucune option disponible
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De Diorshow Iconic Overcurl mascara is vernieuwd en geeft de oogmake-up nu een nog spectaculairder volume en krul. Deze mascara is ontwikkeld voor elk type wimper en definieert, omhult en verlengt de wimpers tot in het extreme, in één enkele laag en gedurende 24 uur* lang. Het gebogen mascaraborsteltje is eenvoudig te gebruiken om langer ogende wimpers te creëren en de blik te openen. De mascara is verrijkt met katoennectar voor wimpers die elke dag sterker en glanzender lijken. Het moderne design van de iconische Dior mascara bevat een facetgeslepen ring die overeenkomt met de kleur van de mascara: zwart, blauw, bruin of zilver met glittereffect.* Getest bij 20 personen.
Gebruiksadvies
Breng de mascara verticaal aan met de gebogen zijde van het borsteltje. Versterk en fixeer de krul door het borsteltje tegen de lijn van de bovenste wimpers te drukken voor een wimperkrullend effect.
Karakteristieken
Ingrediënten
#14657/A AQUA (WATER) ? PEG-12 CARNAUBA ? PEG-8 BEESWAX ? STYRENE/ACRYLATES/AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER ? VP/EICOSENE COPOLYMER ? PARAFFIN ? PVP ? STEARYL ALCOHOL ? PALMITIC ACID ? STEARIC ACID ? PENTYLENE GLYCOL ? AMINOMETHYL PROPANEDIOL ? BIS-DIGLYC
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?