GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

DIOR PRESTIGE

Oogcontour
  • Nieuw
DIOR
Klantenreviews

DIOR PRESTIGE

Oogcontour
  • € 230,50
MET EEN CADEAU *
Bij elke aankoop van €150 aan Dior producten, ontvangt u een elegant Dior tasje.
* Zolang de voorraad strekt

Levering

  • € 230,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Le Micro-Sérum de Rose Yeux Advanced is het serum voor de oogcontour met liftend effect van Dior Prestige dat de expressiviteit van de jeugdigheid van de blik herstelt.

In de formule van dit oogserum dat voor 97%* bestaat uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zit de driedubbele werking van de Rose de Granville: voor de eerste keer combineert zij de revitaliserende kracht van de 22 micronutriënten afkomstig uit de bloem en de verhelderende kracht van de vrucht met het herstellende vermogen van het sap van de roos**. Onmiddellijk wordt de zichtbaarheid van de rimpels van de oogzone gehalveerd***, alsook het verschijnen van wallen onder de ogen.

De nieuwe applicator, een juweeltje met een ergonomisch design, - de Micro-Shaper - volgt de oogcontour perfect, om de oogzone glad te maken. Deze applicator, nu met elf stimulerende roterende microparels met een verfrissend effect, verbetert de effectiviteit van het oogserum.

De frisse textuur dringt onmiddellijk in om de zichtbaarheid van kringen en wallen onder de ogen te vervagen. De blik lijkt opnieuw gerevitaliseerd, minder vermoeid en zichtbaar helderder. Dag na dag wordt de oogomtrek zichtbaar meer open, als gelift, voor een blik met een buitengewone expressiviteit. .

* Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. Waterpercentage inbegrepen. De resterende 3% draagt bij aan de prestatie, het gevoel en de stabiliteit van de formule.
** In-vitrotest op ingrediënt.
*** Klinische test door een dermatoloog, 32 vrouwen - onmiddellijke zichtbaarheid van de fronsrimpel en gezwollen ogen met applicator vs. zonder applicator.
Karakteristieken
Ingrediënten
#15712 AQUA (WATER) ? GLYCERIN ? PROPANEDIOL ? PENTYLENE GLYCOL ? BUTYLENE GLYCOL ? DIGLYCERIN ? POLYGLYCERIN-3 ? BORON NITRIDE ? ROSE EXTRACT ? MALVA SYLVESTRIS (MALLOW) EXTRACT ? AVENA SATIVA (OAT) KERNEL EXTRACT ? TOCOPHERYL ACETATE ? SACCHAROMYCES CER
Inhoud
20 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?