GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
DIOR
Klantenreviews

DIOR ADDICT LIP GLOW

Lipgloss
DIOR
Klantenreviews

DIOR ADDICT LIP GLOW

Lipgloss
  • € 45,50
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving
De 1e Dior lipbalsem geformuleerd met 97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong**, die de natuurlijke kleur van de lippen subtiel accentueert met een 6 uur*** durende glans op maat en die de lippen 24 uur* lang hydrateert.

Een nieuwe couture huls, een unieke**** formule, verrijkt met kersenolie, op basis van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verkrijgbaar in kleuren die bij alle huidskleuren passen: de onmisbare Dior Addict Lip Glow is vernieuwd met een nog altijd zintuiglijke textuur voor lippen die zowel mooier als beschermd zijn tegen uitdroging.

De Dior Addict Lip Glow is multifunctioneel en kent vele toepassingen: afzonderlijk als lipbalsem en als primer onder een lipstick.

* Instrumentele test bij 11 personen.
** Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128-1 en ISO 16128-2. De overige ingrediënten helpen de zintuiglijke aantrekkingskracht en integriteit van de formule in de loop van de tijd te optimaliseren.
*** Instrumentele test bij 20 vrouwen.
**** Bij Dior.
Gebruiksadvies
1. Kan afzonderlijk worden gedragen voor een subtiel kleurversterkend effect op maat en 24 uur* hydratatie.
2. Kan als primer worden gedragen door overtollig product te verwijderen voordat de lipstick wordt aangebracht, voor gladde en gehydrateerde lip
Karakteristieken
Ingrediënten
#15567 POLYGLYCERYL-2 TRIISOSTEARATE - HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL - HYDROGENATED CASTOR OIL DIMER DILINOLEATE - PHYTOSTERYL/OCTYLDODECYL LAUROYL GLUTAMATE - JOJOBA ESTERS - POLYGLYCERYL-2 ISOSTEARATE/DIMER DILINOLEATE COPOLYMER - EUPHORBIA CER
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?