-15% op alle parfums*

Gratis levering bij aankoop van min. 50€ Gratis levering bij aankoop van min. 50€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
  • Promo
Marque
CREME DE LA MER
Klantenreviews
Nog geen reviews

The Eye Balm Intense

Oogbalsem
  • € 209,90
Vermindert zichtbaar wallen

Deze intensieve balsem maakt gebruik van drie unieke formules van Miracle Broth™, de kern van La Mer's kracht tot transformatie en een exclusieve gist uit de zee om de huid te revitaliseren en verzachten en om wallen minder zichtbaar te maken. De Marine De-Puff Ferment™ bestaat uit een gaasachtige zeegel en is werkzaam met een zeldzame toermalijn om de gevoelige huid rond de ogen te verzorgen, verzachten en hydrateren.
PROMOTIE
25% bij aankoop van 2 make-up en/of verzorgings-producten

Levering

  • € 209,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Vermindert zichtbaar wallen

Deze intensieve balsem maakt gebruik van drie unieke formules van Miracle Broth™, de kern van La Mer's kracht tot transformatie en een exclusieve gist uit de zee om de huid te revitaliseren en verzachten en om wallen minder zichtbaar te maken. De Marine De-Puff Ferment™ bestaat uit een gaasachtige zeegel en is werkzaam met een zeldzame toermalijn om de gevoelige huid rond de ogen te verzorgen, verzachten en hydrateren. Lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd en de huid ziet er strakker en meer gelift uit. Breng aan met een speciaal ontwikkelde applicator met een zilveren uiteinde om de huid te verkoelen en de microcirculatie onmiddellijk te verbeteren.

Breng een kleine hoeveelheid aan op de applicator en veeg het 's morgens en 's avonds zachtjes op en rond de ogen. Voor de beste resultaten gebruikt u daarna uw Crème de la Mer moisturizer
Karakteristieken
Inhoud
15 ML
Avis client

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.

Nog iets vergeten ?