GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
AZZARO
Klantenreviews

Azzaro The Most Wanted Intense Eau de Parfum Mannen

EAU DE PARFUM
Marque
AZZARO
Klantenreviews

Azzaro The Most Wanted Intense Eau de Parfum Mannen

EAU DE PARFUM
  • Vanaf € 86,90
Selecteer de productkenmerken.
Beschrijving

De AZZARO WANTED saga gaat verder, een nieuw hoofdstuk start met de onthulling van een bijzonder begeerlijke geurinterpretatie. Dit intense eau de parfum daagt je uit om te genieten van elk moment. Het leven is een spel, maar ben je klaar om te spelen en intens te leven met AZZARO THE MOST WANTED?


Dit mannenparfum nodigt de drager uit om steeds meer uitdagingen aan te gaan, nieuwe ervaringen op te doen en meer dan ooit de regels te durven breken. Het is het ultieme verleidingswapen, dat het onweerstaanbare charisma uitstraalt van een man waar iedereen voor valt. De MOST WANTED man is meer dan ooit een player, die nooit stopt met spelen, integendeel…


Dit intense eau de parfum voor mannen is opgebouwd rond verslavende ingrediënten die resulteren in een magnetische, gesofisticeerde geurcompositie. De mix van kaneel, een smeltend karamelakkoord en amberhout geeft dit intense eau de parfum een onweerstaanbaar sensuele geursignatuur. Het emblematische, tonvormige flesje is getooid in diep, mat zwart als symbool voor een assertieve mannelijkheid.


Het eau de parfum voor mannen Azzaro The Most Wanted is een compositie uit de familie “oriëntaalse fougère houtgeur”, gedragen door explosieve geurnoten:

•In de aanzet: kaneel

•Op het hoogtepunt: een smeltend karamelakkoord

•In de finale: amberhout

Gebruiksadvies

Verstuif Azzaro The Most Wanted Eau de Parfum Mannen Giorgio Armani Acqua di Gio Eau de Toilette Mannen op ongeveer 20cm van de huid, met name op de warme delen van het lichaam : de binnenkant van de polsen, achter de oorlellen, etc.

Karakteristieken
Ingrediënten

ALCOHOL DENAT., PARFUM / FRAGRANCE, AQUA / WATER / EAU, LIMONENE, COUMARIN, LINALOOL, HYDROXYCITRONELLAL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CITRONELLOL, ISOEUGENOL, BENZYL ALCOHOL, CITRAL, GERANIOL, EUGENOL, BEN

Geurfamillie
oriëntaalse fougère houtgeur
Geur
•In de aanzet: kaneel•Op het hoogtepunt: een smeltend karamelakkoord•In de finale: amberhout
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?