GRATIS levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
ALLTIGERS
Klantenreviews

Natuurlijk en veganistisch oogschaduwpotlood 301 ZILVERGRIJS "OBSERVE MY POWER"

Oogschaduw
Marque
ALLTIGERS
Klantenreviews

Natuurlijk en veganistisch oogschaduwpotlood 301 ZILVERGRIJS "OBSERVE MY POWER"

Oogschaduw
  • € 14,90

Levering

  • € 14,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Dit is de oogschaduw waar we op zaten te wachten: natuurlijk en veganistisch, hoog gepigmenteerd en supergemakkelijk te gebruiken! Zowel subtiel als indrukwekkend, deze zilveren tint is ideaal om een vleugje metallic licht aan je look toe te voegen! Dit begaafde 3-in-1-potlood past zich aan uw wensen aan: het is zowel een eyeliner, een lichte oogschaduw dankzij de gemakkelijk te mengen textuur als een intense wanneer het rechtstreeks op het ooglid wordt aangebracht. De formule is samengesteld uit 96.8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder enige component van dierlijke oorsprong, en verrijkt met botanische oliën en antioxidant extracten om de oogleden te verzorgen. Eco-ontworpen, het potlood is gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en is gelakt met een vernis op waterbasis, de dop is van bio-plastic. Bedacht door een vader die zich zorgen maakt over de chemische producten die in lippenstiften voor zijn dochter worden aangetroffen en samen met de Instagram-community is ontwikkeld, is ALL TIGERS groene, veganistische en wreed stijlvolle make-up, die je verlangens en overtuigingen respecteert! ALL TIGERS is tegen alle dierproeven en maakt deel uit van 1% FOR THE PLANET-programma, aangezien 1% van de omzet naar de bescherming van wilde tijgers in Azië gaat. Hoe te gebruiken: Volgens uw wensen kunt u een lijn eyeliner langs de rand van de wimpers trekken; voor een licht schaduwresultaat kunt u wat textuur in het midden van het ooglid aanbrengen en deze erin vervagen; of je kunt het ooglid direct kleuren voor een intens effect. Na gebruik kan het potlood met de dop in de prullenbak worden gegooid.
Gebruiksadvies
Hoe te gebruiken: Volgens uw wensen kunt u een lijn eyeliner langs de rand van de wimpers trekken; voor een licht schaduwresultaat kunt u wat textuur in het midden van het ooglid aanbrengen en deze erin vervagen; of je kunt het ooglid direct kleuren voor een intens effect.
Karakteristieken
Ingrediënten
OCTYLDODECYL STEAROYL STEARATE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, MICA, C10-18 TRIGLYCERIDES, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, SILICA, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE), HYDROGENATED VEGETABLE OIL, POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, ORYZANOL, GLYCERYL UNDECYLENATE, TOCOPHEROL, CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES)
Inhoud
3 GR
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?