Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Splendid Verstrakkende Nek & Décolleté Crème

Crème
  • -20%
  • Web Exclusief
Marque
SYMBIOSIS LONDON
Klantenreviews

Splendid Verstrakkende Nek & Décolleté Crème

Crème
  • € 88,40 € 110,50
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 88,40 € 110,50
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Een innovatieve aanspannende crème voor hals en decolleté die een liftend effect heeft en de algehele textuur en uitstraling van uw huid verbetert. De Symbiosis Splendid Verstrakkende Nek & Décolleté Crème combineert hoogwaardige ingrediënten om de huid gladder en soepeler te laten aanvoelen. Het actieve ingrediënt Pullulan is rijk aan anti-veroudering eigenschappen en heeft tot doel de huid strakker te maken terwijl het zich zorgvuldig aan uw huid hecht. Squalaan is bedoeld om het huidoppervlak lichtjes te bedekken wat de huid verzacht en glad maakt zonder te irriteren, terwijl het de teint matteert. De twee actieve ingrediënten werken samen om aanzienlijk ongelijke huidtexturen te verbeteren, waardoor de huid er gezond en glinsterend uitziet.
Gebruiksadvies
Het Deskundig Advies Wist u dat? Kantel het hoofd naar achteren en ontspan uw bovenlichaam en open en sluit uw mond, waarbij u uw kaak naar voren brengt en aanspant terwijl u dit doet om de nek strakker en steviger te maken. - Uw huidverzorging op de juiste manier aanbrengen- 1. Reinigen - Neem altijd een bad met een bodywash die rijk is aan aminozuren om ontstekingen te verminderen en gifstoffen uit de huid te verwijderen. 2. Scrubben - Na 2 tot 3 keer te reinigen per week, scrubt u uw lichaam, waarbij u bijzonder aandacht geeft aan de nek en borst zone. Dit is een belangrijke stap voor het behoud van een elegant decolleté, omdat het ervoor zorgt dat uw huid goed voorbereid is om de producten zo efficiënt mogelijk in te laten trekken. 3. Hydrateren - Breng vervolgens uw Symbiosis Nek & Décolleté Crème aan. Verwarm het product tussen uw vinger voor het aanbrengen. Zodra het klaar is om te worden geabsorbeerd, brengt u het met opwaartse bewegingen aan vanaf uw borst naar de kin, de kaaklijn en de achterkant van de oren. Dit is een Europese massage techniek die de huid kalmeert en lifting stimuleert. Bewaren op een koele, droge plek.
Karakteristieken
Ingrediënten
Ingredients: aqua (water), oleyl erucate, dimethicone, polyglyceryl-6 distearate, propanediol, parfum (fragrance), glyceryl stearate citrate, squalane, phenoxyethanol, sodium polyacrylate starch, jojoba esters, dimethicone/polyglycerin-3 crosspolymer, ethylhexylglycerin, polyglyceryl-3 beeswax, cetyl alcohol, lactic acid, benzyl salicylate, propylene glycol, hydrolyzed elastin, linalool, dipropylene glycol, alpha-isomethyl ionone, pullulan, benzyl alcohol, citronellol, pentylene glycol, tocopherol, geraniol, sodium citrate, limonene, CI 16035 (red 40).
Inhoud
50 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?