Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Klantenreviews

Haarverzorging

Shampoo
Klantenreviews

Haarverzorging

Shampoo
  • € 38,90

Levering

  • € 38,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Deze innovatieve reinigingspasta met textuur verandert in een luchtig schuim om fijn, plat haar te verbeteren en een dichtere finish te geven met een direct dikker gevoel. Deze shampoo geeft onmiddellijk volume aan de wortels voor een gevoel van dikte; het haar is zacht en licht. Pure rassoul, een Marokkaanse vulkanische klei die traditioneel wordt gebruikt in de hammam, wordt gecombineerd met exfoliërende suikerkristallen voor een verkwikkende hoofdhuidmassage. Het haar is schoon en heeft een natuurlijk volume. Franse roos extract wordt gecombineerd met baobab bladeren om het stylen te vergemakkelijken zonder het haar te verzwaren.
Gebruiksadvies
Breng een kleine hoeveelheid aan op nat haar, masseer goed in de hoofdhuid, til de wortels op, emulgeer en spoel uit. Voor een nog intenser resultaat, laat u het 2 minuten inwerken alvorens af te spoelen, en brengt u vervolgens Volume Detangler en Volumizing Mist aan.
Karakteristieken
Ingrediënten
MOROCCAN LAVA CLAY, SUCROSE, AMMONIUM LAURYL SULFATE, AQUA/WATER/EAU, BUTYLENE GLYCOL, COCAMIDE MEA, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, HYDRATED SILICA, ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, FRAGRANCE (PARFUM), PHENOXYETHANOL, PEG-2 DIMEADOWFOAMAMIDOETHYLMONIUM METHOSULFATE, HEXYLENE GLYCOL, HYDROLYZED ADANSONIA DIGITATA EXTRACT, GLYCERIN, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, ROSA GALLICA FLOWER EXTRACT, CARBOMER, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL ALCOHOL
Inhoud
250 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?