Gratis levering*

Gratis levering bij aankoop van min. 15€ Gratis levering bij aankoop van min. 15€
Gratis retour in je winkelpunt Gratis retour in je winkelpunt
3 gratis staaltjes 3 gratis staaltjes
Gratis verpakking Gratis verpakking
Klantenreviews

Haarverzorging

Conditioner
  • -20%
Klantenreviews

Haarverzorging

Conditioner
  • € 11,12 € 13,90
PROMO
-20% korting op alle vrouwelijke producten

Levering

  • € 11,12 € 13,90
Prix unitaire, hors frais
Voorradig
Beschrijving
Dit crèmige masker met zijn ultralichte zijdeachtige textuur en 95% natuurlijke ingrediënten smelt perfect in het haar om de glans te intensiveren en kroes te verminderen. Het haar is zacht, soepel en handelbaar. Aloë Vera wordt gecombineerd met een oligosaccharide om een intens hydraterend complex te vormen dat de vezel van het nodige vocht voorziet voor vollere lengten. Lijnzaadolie, bekend om zijn recordconcentratie aan omega-3 vetzuren, voedt en verkwikt dof, uitgedroogd haar voor een stralende, levendige finish.
Gebruiksadvies
Na de Moisturizing Shampoo, masseer een kleine hoeveelheid in nat haar van hoofdhuid tot punten. 2 minuten laten inwerken en goed uitspoelen. Breng daarna de Moisturizing Mist aan voor nog meer glans.
Karakteristieken
Ingrediënten
ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE, AQUA/WATER/EAU, PROPANEDIOL, CETEARYL ALCOHOL, BEHENAMIDOPROPYL DIMETHYLAMINE, GLYCERIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SODIUM PCA, LACTIC ACID, FRAGRANCE (PARFUM), FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, LINSEED ACID, TOCOPHEROL, CYAMOPSIS TETRAGONOLOBA (GUAR) GUM, SODIUM BENZOATE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, POTASSIUM SORBATE, SACCHARIDE ISOMERATE, GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL
Inhoud
75 ML
Review

Uw review

U moet aangemeld zijn om een review te geven.



Nog iets vergeten ?